22@NETWORK BCN reuneix el sector innovador, tecnològic i creatiu de la ciutat de Barcelona. Amb 250 associats, som responsables de la consolidació del districte 22@ com un espai dinàmic, transformador i tecnològicament capdavanter, el districte de la innovació.

ACTUALITAT 22@NETWORKBCN

CALENDARI GENERAL


ACTUALITAT SOCIS I COL·LABORADORS 22@NETWORKBCN


ACTUALITAT DEL DISTRICTE 22@


ACTUALITAT BARCELONA


ACTUALITAT INNOVATION DISTRICTS


Maig
31

El pròxim 22@Àgora se celebrarà el 31 de maig a les 13:30h a l'Hotel Melià Sky (C/Pere IV, 272). Comptarem amb la ponència de Xavier Bardaji, Senior Foreign Direct Investment Manager d’ACCIÓ, presentarà l'estudi dels hubs d'innovació i ens explicarà com durant l'última dècada, Catalunya ha consolidat la seva posició com un dels ecosistemes emergents europeus més importants.

+
Maig
31

El pròxim 31 de maig a les 18:00h a Auditori del Col·legi d'Economistes de Catalunya (Plaça Gal·la Placídia, 32 - 08006 - Barcelona) 22@Network BCN juntament amb la Comissió d'economia del coneixament i innovació, l'Associació professional pel desenvolupament organitzacional (APODO) i la Fundació Catalana per a la recerca i la innovació han organitzat la Taula rodona sobre la gestió estratègica dels intangibles i la innovació.

+
Juny
7

El pròxim 7 de juny a les 13:00h la Comissió de Creativitat, Disseny i Cultura es reunirà per segon cop al Disseny Hub Barcelona (Pl de les Glòries Catalanes,37-38) per seguir amb els projectes iniciats  la passada sessió. 

+

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies