Subscriu-te a la newsletter


22@Programes d'Innovació

Programa de Immersió Internacional de Start-ups 22@

White London Innovation District - del 3 al 7 de juny de 2024

Explora el futur de la innovació amb el Programa de Immersió Internacional de Start-ups!


Uneix-te a nosaltres en l'emocionant viatge de descobriment i intercanvi de coneixements en el cor del districte d'innovació White London. Dins del marc de la IASP Global Alliance of Innovation Districts a la qual 22@Network Barcelona exerceix com a coordinador, i de la qual el White London Innovation District és membre, totes dues entitats han signat un acord de col·laboració per a l'intercanvi de coneixements en la creació i gestió de districtes de la innovació. Així com la seva voluntat de connectar els seus ecosistemes govern, empreses, start-ups, universitats i centres tecnològics.

Com a part de l'històric acord de col·laboració entre 22@Network Barcelona i White London Innovation District, estem encantats de llançar el primer Programa d'Immersió Internacional per a Start-ups dels sectors de salut i sostenibilitat.

Del 3 al 7 de juny, et convidem a submergir-te en una setmana plena d'oportunitats i connexions en una de les acceleradores més dinàmiques del districte d'innovació White London.

A més, després del programa d'Immersió les startups tindran l'oportunitat d'assistir al Techlondon.com del 10 al 14 de juny.

Activitats proposades

1_

RECEPCIÓ INICIAL

La recepció inicial comptarà amb la presència del Councillor Stephen Cowan del White London Innovation District.

2_

OPORTUNITATS DE MERCAT

Especialistes de London & Partners destacaran les oportunitats comercials a Londres per les àrees d'interès de les startups, brindant informació valuosa sobre el mercat local i nacional.

3_

PERSPECTIVA EN SALUT I SOSTENIBILITAT

A través de sessions especialistzades y visites, els participants obtindran informació sobre com accedir a oportunitats del NHS, i exploraran iniciatives de sostenibilitat existents al districte d'innovació.

4_

RECLUTAMENT I INVESTIGACIÓ

Analitzarem oportunitats de passanties i projectes d'investigació amb Imperial College. 

5_

RECOLZAMENT EMPRESARIAL

Sessions sobre serveis de soft landing i tours per instal·lacions per una comprenció més profunda de les oportunitats i recursos disponibles per les empreses en el districte. 

6_

FINANÇAMENT

Reunions amb potencials inversors seleccionats, incloent empreses de capital de risc.

7_

SETMANA DE LA TECNOLOGIA DE LONDRES

Del 10 al 14 de juny,  continua el teu viatge en la fira tecnològica més important d'Europa, la Setmana de la Tecnologia de Londres, amb presentacions sobre tendències tecnològiques, sostenibilitat i IA i noves oportunitats de networking.

Costos

  • Inclosos: La inscripció i totes les activitats descrites son totalment gratuïtes, oferint a les startups una oportunitat única de participar sense costos addicionals. El programa inclou l'entrada al London Tech: https://londontechweek.com/
  • No inclosos: Les despeses dels vols, allotjament i entrades per activitats d'oci no estan cobertes pel programa.

Per facilitar la teva estància, et recomanaem considerar el Novotel West London. Aquest hotel té tarifes preferent per les start-ups de 22@Network Barcelona i està convenientment ubicat aprop d'Olympia, on es durà a terme la Setmana de la Tecnologia de Londres.  A més, és fàcil accedir al Districte d'Innovació White London des d'aquí. Ofreixen tarides d'habitació a £169 per nit, que inclouen impostos i esmorzar, brindant comoditat i conveniència als participants del programa.

Procés d'inscripció

Les start-ups interessades poden inscriure's en el nostre sitio web abans del 21 d'abril.

El procés de selecció es completa el 30 de abril, data límit per la confirmació de acceptacions, que es comunicaran de forma individual als aplicants.

Per més informació:

Modificar cookies