Subscriu-te a la newsletter


Fes-te soci

Beneficis

Quan l'empresa es dona d'alta a l'Associació 22@Network Barcelona, tots els treballadors d'aquesta formen part de l'associació i tots tenen els mateixos avantatges, descomptes i beneficis. Donis del 22@Network Barcelona treballem per a tots els treballadors del districte.

Networking

Crea relacions i aliances amb grans empreses, pimes, startups, universitats i centres tecnològics. Coneix als millors professionals i emprenedors de Barcelona.

Coneixement

Participa del coneixement compartit que genera l’associació entre els seus membres. Intercanvia idees i aprenentatge a través de les diferents comissions de treball.

Creixement

Uneix-te al districte de la innovació de Barcelona i fes que el teu negoci creixi, trobant clients potencials, nous partners i col·laboradors que t’aportaran valor.

Plataforma

Difon i comparteix els teus coneixements a tota la xarxa de professionals del districte. Aporta continguts en els nostres actes i beneficia't dels canals digitals de l'associació.

Marca

Dóna't a conèixer i associa la teva empresa a la marca 22@, un dels hubs tecnològics i innovadors més importants del món.

Talent

Treu el màxim profit d'un entorn d'atracció i retenció de talent. Gaudeix de tots els avantatges de treballar al 22@.

Avantatges

Plataforma online on els associats poden oferir i rebre descomptes.

Comunitat

Generem sinergies entre els nostres associats perquè sorgeixin projectes amb impacte positiu pel 22@

Vols saber més sobre els beneficis d’associar-te al 22@NETWORK Barcelona?

Modificar cookies