Subscriu-te a la newsletter


20 novembre 2019

DONES EN VALOR: HISTÒRIA

DONES EN VALOR: HISTÒRIA

Ja tenim aquí el segon dinar del cicle de dones en valor, que tindrà lloc el proper dimecres 20 de Novembre a l’Hotel Novotel, on abordarem el tema de l’arqueologia de gènere.  

Aplicar la perspectiva de gènere a l'arqueologia suposa estudiar i comunicar un passat més igualitari, tornar la veu a les dones, traient-nos d’una invisibilitat històrica obligada. Tradicionalment, el discurs hegemònic estava relacionat amb l'economia, guerra o política, obviant les tasques de socialització, manteniment o cures, en mans de les dones, atorgant un relat esbiaixat  de la història.

Per parlar d'aquesta història i d'aquestes possibles interpretacions i impactes contem en el proper cicle de Dones en valor amb Maria Cacheda i Anna Torres, arqueòlogues i feministes, que presentaran una interpretació diferent de l'arqueologia amb anàlisis i visió de gènere. 

Maria Cacheda, arqueòloga i divulgadora de patrimoni Cultural. Actualment, treballa en l'àrea de monuments i jaciments de l'Agència Catalana de Patrimoni Cultura. 

Anna Torres, llicenciada en Geografia i Història i Història del Art per la universitat de Barcelona. Alcaldessa de El Cogul i responsable del Centre d'Interpretació de la Roca dels Moros de Cogul. 

Les empreses associades disposen d'una entrada gratuïta (recorda logar-te com a membre).

PREU DEL DINAR

  • Socis: 1 invitació gratuïta (resta d'entrades 20€)
  • No socis: 25€


PROGRAMA

13.30h     Networking

13.45h     Presentació de l'acte

Susana Prado, directora de IECISA Catalunya

13.55h     Debat moderat per Susana Prado:

Maria Cacheda, arqueòloga i divulgadora de patrimoni cultural

Anna Torres, alcaldessa del Cogul i responsable del Centre d'Interpretació de la Roca dels Moros de Cogul

14.30h     Dinar amb debats taula a taula

15.15h     Conclusions i torn de preguntes

15.30h     Fi de l'acte


El Cicle DONES EN VALOR consisteix en quatre dinars col·loqui centrats en continguts professionals i amb protagonistes femenines per tal de visibilitzar el gran nombre de dones en càrrecs directius, intermitjos i tècnics especialitzats a empreses i institucions del districte, però també donar una oportunitat a les protagonistes a explicar les dificultats trobades i les característiques del seu sostre de vidre personal.


Informació

Data


dc., 20 novembre 2019 13:30 - 15:30


Lloc:


Novotel Barcelona City


Afegir al calendari 2019-11-2013:30 2019-11-2015:30 Europe/Madrid DONES EN VALOR: HISTÒRIA Barcelona info@22network.net
Aquest esdeveniment ha vençut
Modificar cookies