T-MOBILITAT: FER MÉS SENZILL EL TRANSPORT

Fira de Barcelona - Gran Via

Ja no queden places

T-Mobilitat és la nova targeta del transport públic a Catalunya. Molt aviat estarà operativa i incorporarà les últimes tecnologies per fer més senzill el viatge.

Per això, i dins el marc de Smart City Expo, us convidem a escoltar Isabel Olaya, Directora de la Divisió de Transport a Indra, una de les empreses membre del consorci guanyador del concurs per desenvolupar T-Mobilitat.

T-MOBILITAT és un projecte emblemàtic, que s'articula a través d'un contracte de col·laboració entre el sector públic i el sector privat, i que permetrà situar a Barcelona a l'avantguarda en tecnologia intel·ligent pel transport urbà i interurbà i consolidar-se com una de les ciutats de referència en l'àmbit de les Smart Cities, estenent els seus avantatges a tot Catalunya.

No et perdis l'últim àgora de l'any, AQUESTA VEGADA A LA FIRA DE BARCELONA - GRAN VIA. A més, els assistents al dinar col·loqui obtindran una entrada gratuïta a la zona expositiva de Smart City Expo 2017.

PREU DEL DINAR: 

  • Els socis de 22@Network bcn disposen d'una invitació gratuïta per associat. I les següents reserves al preu especial de 20€ per assistent.
  • Preu no socis: 30€ 

Inscriu-te i et farem arribar la factura  i el mitjà de pagament

PROGRAMA

13.30h.   Recepció  - Networking (copa de cava)

14.00h.   Benvinguda i presentació a càrrec de Xavier Monzó, president de 22@Network

14.05h.   "T-Mobilitat: fer més senzill el transport", a càrrec de Isabel Olaya, Directora de la divisió de Transport a Indra

14.25h.   Finger lunch/Networking

15.30h.   Col·loqui

15.20h.   Networking Cafè

15.30h.   Fi de l'acte


Amb la col·laboració de: 

            Ja no queden places

Data i hora


Afegir al calendari 2017-11-1413:30 2017-11-1415:30 Europe/Madrid T-MOBILITAT: FER MÉS SENZILL EL TRANSPORT L'Hospitalet de Llobregat

Lloc

Fira de Barcelona - Gran Via , Avinguda Joan Carles I, 58

Persona de contacte

Assistents

65 persones assistiran a l’esdeveniment

Etiquetes

Comentaris

fins dimarts !!!


albert blanch segarra - 10 de novembre de 2017 a les 8:42

Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte