LA REVOLUCIÓ DE LA MOBILITAT

Hotel Meliá Sky

Anunciem l'inici del quart Cicle anual del dinar-col·loqui Àgora 22@Network bcn coincidint amb la celebració  del Saló de l’Automòbil: AUTOMOBILE BARCELONA – CONNECTED HUB.

La cita serà el proper dimecres, dia 10 de maig a l’Hotel Meliá Barcelona Sky i estarà centrada en “La  Revolució de la Mobilitat: L'impacte en ciutats i societat urbana”, temàtica que ens desenvoluparà Yoann  Groleau, director de la divisió d'automoció, infraestructures i transport d’Altran Espanya.

El màxim especialista d’Altran en tecnologies de la mobilitat respondrà en la seva ponència i durant el posterior col·loqui a qüestions de tant interès i actualitat com són:

  • Com afectaran  les tecnologies a la mobilitat de demà?
  • Quin paper  tindran les noves generacions en aquest canvi?
  • Com canviarà la  imatge de les ciutats?

Amb l’inici d’aquest nou cicle, estrenem un nou format pel dinar-col·loqui Àgora que consistirà amb la presentació del ponent prèvia al dinar finger-lunch que facilitarà el networking entre els assistents i que conclourà amb l’habitual debat dels participants de l’esdeveniment.

PREU DEL DINAR: 

  • Els socis de 22@Network bcn disposen d'una invitació gratuïta per associat. I les següents reserves al preu especial de 20€ per assistent.
  • Preu no socis: 30€ 

Inscriu-te i et farem arribar la factura  i el mitjà de pagament

INVITACIÓ GRATUÏTA  A L’AUTOMOBILE BARCELONA –CONNECTED HUB:

L’ORGANITZACIÓ D’AUTOMOBILE  BARCELONA - CONNECTED HUB, QUE COL·LABORA EN AQUEST DINAR-COL·LOQUI,  OBSEQUIARÀ A TOTS ELS ASSISTENTS AMB UNA ENTRADA GRATUÏTA PER ACCEDIR A L ‘AUTOMOBILE BARCELONA – CONNECTED HUB QUE TINDRÀ LLOC ELS DIES 11 I 12 DE MAIG AL RECINTE MONTJUÏC DE FIRA BARCELONA.

Més informació: aquí.

PROGRAMA

13.30h.   Recepció  - Networking (copa de cava)

14.00h.   Benvinguda i presentació a càrrec de Xavier Monzó, president de 22@Network

14.05h.   "La revolució de la mobilitat. L'impacte en ciutats i societat urbana", a càrrec de Yoann Groleau, Director de la Divisió Automoció, Infraestructures & Transport, ALTRAN Espanya 

14.25h.   Finger Lunch / Networking

15.00h.   Col·loqui, moderat per en Sergi Vicente, Director de Betevé

15.20h.   Networking Cafè

15.30h.   Fi de l'acte


Amb la col·laboració de

Data i hora


Afegir al calendari 2017-05-1013:30 2017-05-1015:30 Europe/Madrid LA REVOLUCIÓ DE LA MOBILITAT Barcelona info@22network.net

Lloc

Hotel Meliá Sky , Pere IV, 272

Assistents

45 persones assistiràn a l'event

Comentaris


Per a comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte