22@NETWORK BCN reuneix el sector innovador, tecnològic i creatiu de la ciutat de Barcelona. Amb 214 associats, som responsables de la consolidació del districte 22@ com un espai dinàmic, transformador i tecnològicament capdavanter, el districte de la innovació.

ACTUALITAT 22@NETWORKBCN

CALENDARI GENERAL


ACTUALITAT SOCIS 22@NETWORKBCN


ACTUALITAT DEL DISTRICTE 22@


ACTUALITAT INNOVATION DISTRICTS


Set.
28

El pròxim dimarts 28 de setembre a les 12h, la Comissió de Dones en Valor presentarà, juntament amb la Cambra de Comerç de Barcelona, la plataforma d'acreditació de conselleres i directives de l'ODEE de la Cambra de Comerç.

+
Set.
30

El próximo jueves 30 de septiembre a las 9h, 22@NETWORKBCN ha organizado el 22@BREAKFAST número 156 sobre como está cambiando el modelo de construcción para crear edificios más saludables, confortables y sostenibles. La arquitectura sostenible es aquella que tiene en cuenta el medio ambiente y que valora la eficiencia de los materiales y de la estructura de construcción, los procesos de edificación, el urbanismo y el impacto que los edificios tienen en la naturaleza y en la sociedad.

+
Oct.
6

El pròxim dimecres 6 d'octubre a les 12h, la Comissió RSC de 22@NETWORK BCN ha organitzat un webinar que tractarà l'impacte i la innovació social com a factors claus per al desenvolupament del districte i com la comunitat del 22@NETWORK BCN pot participar per fer-ho possible.

+

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies