22@NETWORK BCN reuneix el sector innovador, tecnològic i creatiu de la ciutat de Barcelona. Amb més de 210 associats, som responsables de la consolidació del districte 22@ com un espai dinàmic, transformador i tecnològicament capdavanter, el districte de la innovació.

ACTUALITAT 22@NETWORKBCN

CALENDARI GENERAL


ACTUALITAT SOCIS 22@NETWORKBCN


ACTUALITAT DEL DISTRICTE 22@


ACTUALITAT INNOVATION DISTRICTS


Abr.
14

El proper dimecres 14 d'abril a les 12:30h, celebrarem un nou dinar virtual de Dones en Valor. Seguim el cicle amb un col·loqui centrat en el sector de la urbanisme amb perspectiva de gènere, amb dues professionals del sector: Susana Clarke, Head of Asset Services a Cushman & Wakefield i Maria Sisternas, CEO de MediaurbanEl debat serà moderat per Susana Prado, Presidenta de la Comissió de Dones en Valor.

+
Abr.
27

Next 27th of April, 22@NETWORK BCN and RMIT have organized this 22@WEBINAR that aims to promote a transdisciplinary dialogue about the ways in which the built environment can improve the health and well-being of people and communities.

+
Maig
25

El próximo martes 25 de mayo a las 12h, tendrá lugar un nuevo 22@WEBINAR, organizado por 22@NETWORK BCN, de la mano de la consultoría de estrategia digital NovicellEn el webinar hablaremos sobre UX (User Experience o Experiencia del Usuario), y por qué es importante analizar cómo una persona se siente mientras usa los productos o servicios digitales que tu empresa ofrece. 

+

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies