Subscriu-te a la newsletter


UN SANT JORDI SOLIDARI A FAVOR DELS INFANTS I LES FAMÍLIES EN SITUACIÓ DE VULNERABILITAT

Irene Codina Altarriba,

La Fundació IRES i el Majestic Hotel & Spa Barcelona tornen amb #UnaRosaPerUnaCausa a favor de les famílies


En col·laboració amb el Majestic Hotel & Spa Barcelona i altres empreses i entitats catalanes, la Fundació IRES celebra la diada de Sant Jordi amb la campanya solidària “Una rosa per una causa” destinada als projectes socials que donen atenció integral a famílies en situació de vulnerabilitat.

Enguany, validem la vulnerabilitat com a part de la condició humana, però, no obstant això, quan confiem en nosaltres i en altres persones, és quan podem establir vincles i arribar més alt que mai com ho fan els castellers i castelleres. És quan la vulnerabilitat es transforma en fortalesa.

I tu, què fas quan et sents vulnerable o quan algú del teu voltant et necessita? Des de la Fundació IRES treballem perquè totes les persones i famílies puguin reescriure el seu futur amb les mateixes oportunitats, a través d’un acompanyament psicològic, educatiu i social.

El 23 d’abril, la campanya #UnaRosaPerUnaCausa estarà present al Passeig de Gràcia 68, cantonada c/València, on el Majestic Hotel & Spa Barcelona i la Fundació IRES oferiran una rosa a totes les persones que s’apropin a la seva parada a canvi d’un donatiu voluntari. La recaptació obtinguda es destinarà als programes d’atenció integral a famílies en situació de vulnerabilitat de la Fundació IRES.

Durant la Diada, entrant a la pàgina www.unarosaperunacausa.org tothom podrà participar gratuïtament en el sorteig d’una nit per a dues persones a una suite del Majestic Hotel & Spa de Barcelona,idescobrir com de diferents i especials son les famílies que atenem a l’IRES.

Com ja és tradició, la campanya ha comptat des d’un inici amb la col·laboració del Majestic Hotel & Spa i la Facultat de Comunicació Blanquerna – URL, de la qual dues alumnes han definit el concepte creatiu i disseny de la caixa.

Moltes gràcies a les empreses que han regalat les nostres roses solidàries als seus treballadors i treballadores 22@Network Barcelona Comercial Masoliver S.A.U. Beveland, S.A Manglar Coworking INETUM Innovat Hotels SL (Twentytu) Felca Carburos Metálicos LG BARCELONA – CONCESIONARIO MERCEDEZ-BENZ Falaise S.L AUDICONSULTORES ETL GLOBAL, S.L. Inveniam Group Fundació Casa Misericòrdia de Barcelona

Us esperem el dia de Sant Jordi amb roses solidàries, un Drac molt especial i un cor gegant amb qui fer-se fotos, i diverses sorpreses cortesia del Majestic Hotel & Spa de Barcelona.

Les nostres roses solidàries són úniques i especials,

com ho som totes les persones i famílies.

A la Fundació IRES treballem perquè totes les famílies

puguin reescriure el seu futur amb les mateixes oportunitats.

www.unarosaperunacausa.org

Dimarts 23 d’abril de 9.30h a 20h

Passeig de Gràcia 68, cantonada c.València

Majestic Hotel & Spa Barcelona

Gràcies a totes les persones que col·laboren amb aquesta rosa, fem possible una millor atenció integral a les necessitats de persones i famílies en situació de vulnerabilitat. A crear una xarxa de noves oportunitats de canvi vital.

Des de fa més de 50 anys oferim atenció integral a persones i famílies que travessen situacions de vulnerabilitat, a través de projectes d’acompanyament social, psicològic i educatiu. Promovem la creació continua de nous programes d’atenció social a Catalunya i Balears, construint noves oportunitats de futur.

Per a més informació:

Johanna Rivera | johannariverafundacioires.org | Telèfon: 93 486 47 50 /656 39 10 92


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies