TROBADA DE L'ASSOCIACIÓ 22@NETWORKBCN AMB EL SECRETARI GENERAL DE LA VICEPRESIDÈNCIA ECONÒMICA DEL GOVERN DE LA GENERALITAT, ALBERT CASTELLANOS

per Carla Escolà Costa,

El passat divendres 12 de febrer el president de la nostra Associació, Enric Urreta, i la directora Isabel Sabadí van reunir-se amb el Secretari General de la Vicepresidència d'Economia i Hisenda, Sr. Albert Castellanos.

Durant la trobada Enric Urreta va sol·licitar al Secretari General de Vicepresidència que des de el govern de la Generalitat es reconegui el paper de motor per la transformació econòmica de tota Catalunya del 22@ i el paper que aquest pot jugar per la implementació d'altres processos de transformació d'antics polígons industrials en noves zones d'activitats econòmiques arreu de Catalunya.

El Sr. Castellanos es va comprometre a tornar a tenir una reunió amb la nostra Associació, un cop configurat el nou govern de la Generalitat, per poder establir les vies de col·laboració necessàries per assegurar la competitivitat del Districte i que aquest sigui part dels plans de reactivació econòmica a posar en marxa per part del govern de la Generalitat.

El Secretari General va mostrar el seu interès per seguir el detall de l'aprovació definitiva del planejament urbanístic i per posar el 22@ en el mapa del ecosistema innovador de Catalunya com un dels actors principals.

Enric Urreta per la seva part va aprofitar la trobada per explicar al Secretari General les propostes en matèria de mobilitat i infraestructures i reactivació econòmica i foment de la innovació i el talent que l'Associació ha fet arribar a les diferents forces polítiques que es van presentar a les eleccions del passat 14 de febrer.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies