Subscriu-te a la newsletter


TOUR D'URBANISME DE LA DELEGACIÓ DE KUNNSKAPSBYEN LILLESTROM

Catherine Antheunissens,

El passat 10 de novembre, una delegació de Kunnskapsbyen Lillestrøm, associació líder en desenvolupament empresarial arrelada en la comunitat de coneixement de Kjeller i, el municipi de Lillestrøm (Noruega), composta per un grup de 23 CEOs, directors de propietats i polítics, va visitar el districte d'innovació 22@.

Després d'una presentació d'Isabel Sabadí, Directora de l'associació sobre el 22@ i de la gestió de l'ecosistema per part de`l 22@Network Barcelona, Joan Geli - Area Manager DH&C de Districlima - va presentar el cas d'estudi ‘Smart city infrastructures Districlima, a smart DH&C network'.

Tot seguit, Xavier Matilla, arquitecte urbanista i professor de la DUTP-UPC, va fer una presentació detallada de l'evolució de Barcelona a nivell urbanístic i del 22@ en particular.

El tour va concloure amb una breu visita al districte (Design Hub Barcelona, Mediatic, Superilla) després de la qual el grup es va reunir per a menjar en el restaurant Klevitos, soci de l'associació 22@Network Barcelona.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies