Subscriu-te a la newsletter


TOUR D'INNOVACIÓ | EY PARTHENON I MODON

Irene Codina Altarriba,

Des de l'associació 22@Network Barcelona es va organitzar el passat 5 de juny un Tour d'Innovació dirigit a una delegació d'empreses d'Aràbia del Sud, concretament els membres de MODON i EY - Parthenon.

El Tour va començar amb una presentació a Cuatrecasas de la mà de la Isabel Sabadí, Directora del 22@Network Barcelona, i Josep Marsal, Soci de Cuatrecasas.

Isabel va presentar l'ecosistema que envolta el districte del 22@ i el seu model d'innovació per tal d'explicar i profunditzar en les dinàmiques d'aquest.

Va exposar també la importància de la convivència al 22@ i els diferents beneficis de formar part del districte d'innovació i la tasca que duu a terme l'Associació 22@Network Barcelona en la configuració de totes les connexions i sinergies entre entitats i empreses del territori i de Barcelona.

Seguidament, es va fer una visita a l'espai dels nostres socis d'Universal Robots on Jordi Pelegrí, Country Manager, va fer una presentació sobre com funciona Universal Robots i com les empreses i organitzacions de totes les mides utilitzen els seus braços robòtics com a eines avançades per abordar la volatilitat del mercat.

A continuació, el Tour pel districte del 22@ va continuar amb una visita a Ca l'Alier, on ens va rebre la Natalia Sánchez, Project Manager de Bit Habitat i finalment, vam acabar amb una visita a The Social Hub, també empresa sòcia de 22@Network Barcelona.


Vam seguir la visita pels edificis més emblemàtics del districte incloent la Plaça Gutenberg del Campus del Poblenou a la Universitat Pompeu Fabra, on tenim la seu de 22@Network Barcelona.

Finalment, el Tour va acabar al DFactory, gestionat per Leitat, el qual és un hub per crear un sistema que impulsi la promoció i el desenvolupament de la indústria 4.0.


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies