T-SYSTEMS CREARÀ MÉS DE 300 NOVES OCUPACIONS A REUS EN ELS DOS PRÒXIMS ANYS

per Irene Codina Altarriba,

T-Systems, la filial de serveis IT per a empreses i administracions públiques del Grup Deutsche Telekom, ha anunciat aquest matí la seva aposta per la ciutat de Reus amb la creació de més de 300 nous llocs d'ocupació en els pròxims dos anys. La companyia preveu doblegar la plantilla actual, passant de 160 a 320 treballadors durant aquest 2022, i aconseguir els 500 professionals en 2023.

L'anunci l'ha dut a terme avui David Oliva, vicepresident de Digital Business Applications de T-Systems, qui ha destacat que “des que en 2009 vaig impulsar la creació del nostre centre de valor a Reus fins avui, hem confirmat que la ciutat s'ha convertit en un pol d'atracció de professionals d'alt nivell de tota Europa. A més, per cada professional d'Europa que ve a Reus, es creen nous llocs de treball per als joves de la localitat”.

El perfil de professionals que T-Systems cerca per a cobrir aquestes vacants és el d'enginyers de programari, d'alta qualificació, acostumats a treballar amb les tecnologies més innovadores.

L'empresa, instal·lada en REDESSA Tecno i REDESSA Viver, va ser la primera tecnològica que es va instal·lar en 2009 en els centres d'empresa situats en el Camí de Valls. Posteriorment en 2011, amb la posada en marxa del centre d'empreses de REDESSA Tecno, va ampliar les seves oficines i va passar a ocupar uns 400m2 del centre d'empreses del Parc Tecnològic i d'Innovació de Tecnoparc. Actualment, en les dues seus de Reus treballen un total de 160 professionals.

La regidora d'Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, ha posat en valor que “l'aposta de T-Systems de continuar creixent i en REDESSA, reafirma el posicionament de la ciutat com a referent en l'àmbit de les noves tecnologies a la Catalunya Sud, des d'on continuarem treballant per a captar i retenir el talent en el territori”.

Respecte a l'àmbit d'activitat, els projectes que T-Systems impulsa des de les instal·lacions de REDESSA estan vinculats a la salut, la automocion, les administracions públiques i el sector financer. David Oliva, ha assenyalat també que “Reus s'ha consolidat com un centre d'innovació i des de T-Systems volem continuar donant suport al creixement del clúster tecnològic que se situa a la ciutat, participant en altres iniciatives com el Hub Foodtech & Nutrition que s'impulsa amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili, la Diputació de Tarragona, Eurecat, el Clúster TIC i l'Ajuntament de Reus a través de REDESSA”.

Amb la creació d'aquests nous llocs d'ocupació, la companyia durà a terme projectes vinculats a la digitalització i a la incorporació d'empreses al Cloud; amb actuació en les principals companyies d'automoció, Administracions Públiques i operadors de transport públic d'Europa.

Actualment en els centres d'empresa de REDESSA hi ha més de 150 empreses instal·lades, amb prop de 1.400 professionals.


Juliana Lorenzo

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies