Subscriu-te a la newsletter


S'INICIA EL CICLE DE REUNIONS DE LA COMISSIÓ D'INNOVACIÓ I INDÚSTRIA 4.0. AL NOU PLATÓ DE LAVINIA

Catherine Antheunissens,

Divendres 16 de febrer la Comissió d'Innovació i Indústria 4.0. va iniciar el cicle de reunions de l'any 2024. La comissió va tenir lloc al plató virtual del Grup Lavinia, que rep el nom de Plató nou.

En primer lloc, Enric Urreta, president del 22@Network Barcelona va donar la benvinguda als assistents, seguit d'Antoni Paz, president de la Comissió. 

En aquesta ocasió, es va comptar amb Dani Marco, Director d'Innovació del CTTI, el qual va fer una presentació sobre l'economia que s'ha convertit en un veritable tsunami digital. En primer lloc, va contextualitzar la seva ponència fent un recorregut per l'evolució d'internet: des dels 2000 fins a l'aparició de la Ai & Robotics des del 2020. 

Marco, també va exposar les principals tendències tecnològiques del 2024 i el futur: 5G – IA – Blockchain - quantum – ciberseguretat - AR/VR i Metavers i va explicar com la Generalitat aplica la tecnologia per tal que els processos administratius, de jurisprudència siguin més fàcils per la societat. Convertint per exemple el llenguatge jurídic en llenguatge més accessible. 

Acte seguit, Cristina Mont, Directora d'Innovació del Grup Lavinia va explicar què fan ells a nivell d'innovació i va destacar 3 punts bàsics: Comunicació, audiovisual i tecnologia. Explicant i fent una demostració com el plató virtual permet fer un rodatge integral enlloc d'anar a rodar fora a l'exterior. 

Després de les presentacions, Cristina Mont va ensenyar el plató compartit, que tenen amb Barcelona FX Animation School, també socis del 22@Network Barcelona a tots als assistents. 

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies