Subscriu-te a la newsletter


SETMANA D'IMMERSIÓ DE LES START-UPS DE L'ECOSISTEMA 22@ AL WHITE CITY LONDON

Marina Perelló,


La setmana passada 5 start-ups seleccionades per la comissió d'emprenedoria de l'associació 22@Network Barcelona i residents en alguna de les acceleradores del districte van realitzar un programa d'immersió al districte de la innovació White City London.


Fruit de l'acord de col·laboració que hi ha entre els dos districtes d'innovació, ambdós membres de l'IASP Alliance of Innovation Districts, les dues entitats han preparat aquest programa d'immersió que aquest mes de juny start-ups del districte han pogut realitzar i el mes de setembre start-ups de Londres podran gaudir a Barcelona.

Aquest programa d'immersió ha tingut una molt bona acollida en la seva primera edició on es van escollir els representants que formarien part del programa. En aquesta primera edició han assistit representants de les empreses seleccionades de Dipneo, Articae, Vermena, Loopdx, Lexdoka que han pogut gaudir d'aquests 5 dies d'immersió a l'ecosistema d'innovació White City London en el districte de Hammersmith & Fulham.


Va iniciar la setmana el cllr. Stephen Cowen donant la benvinguda i introduint el desenvolupament del projecte, el ric ecosistema que estan creant junt amb la universitat Imperial College.

Després de les introduccions per part de la Isabel Sabadí, Directora de l'associació 22@Network Barcelona i Xavier Simó President de la comissió d'emprenedoria de l'associació i President d'Inlea, el grup va fer un tour per les diferents instal·lacions del districte que inclouen varies acceleradores, laboratoris i residència d'estudiants.

La resta de dies han estat enfocats a conèixer com s'acceleren els projectes de la mà de l'acceleradora Med TECH i l' 'Undaunted' per projectes de Salut i Sostenibilitat.


El grup ha pogut gaudir també de l'acompanyament d'Acció Londres, que va explicar com instal·lar-se i fer negocis al país i representants de diferents entitats públiques del districte, la cámara de comerç i London&Partners que han explicat les millors practiques i l'acompanyament que donen a les empreses que s'instal·len a UK.

Les start-ups també van conèixer el funcionament dels procediments d'inversió en les diferents etapes d'una empresa de la mà dels gestors de l'ecosistema d'inversió de l'Imperial College.


Esperem que hagi sigut profitós per les empreses i els serveixi per començar el seu viatge cap a la internacionalització.

Les acceleradores del districte ja estan preparant el programa per acollir les start-ups de Londres el setembre.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Compartir

Notícies relacionades

Modificar cookies