Subscriu-te a la newsletter


ROSES I PRODUCTES SOSTENIBLES PER SANT JORDI

Des del Centre Especial de Treball (CET) Apunts proposem celebrar un Sant Jordi de manera més sostenible, i també original! Descobriu les nostres propostes de rosa amb segona vida, punts de llibre o llibretes!


Aquest any comptem amb la nova rosa de paper de gespa orgànica, un material orgànic al que se li ha donat una segona vida. La rosa està feta amb la tècnica de l'origami. T'encantarà la textura del paper: té molta consistència i assegura la segona vida de les fibres de gespa. La nova llibreta i punt de llibre també estan fets amb aquest material. Des d'Apunts seguim apostant per materials orgànics amb un sentit.


Com sempre, oferim també les roses de paper plantable en color vermell i en color blanc, així com la rosa piruleta, feta amb una petita rosa de paper plantable i un llapis amb llavors de Nomoblidis, i la rosa aromàtica de jute vermell, que incorpora una bomba d'olor de fruits vermells i que podràs reconvertir en ambientador. També comptem amb fermalls d'origami plantable, un detallet diferent per celebrar la diada!


També comptem amb materials de papereria de Sant Jordi, com les llibretes i els punts de llibre, i també una postal per poder fer una dedicatòria en aquesta festa tan especial. 


Trobaràs tots aquests productes a la botiga online, i també són personalitzables amb logotip per a empreses!


Si vols més informació, pots escriure a comunicacio@cetapunts.org.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies