PRIMER SEEK AND SOLVE DEL 2020: Suara Cooperativa

per Mar Puigbert Moreno,

El passat dimarts 21 de gener es va celebrar el primer Seek and Solve Meeting de 2020. Aquesta Comissió d'Innovació va tenir lloc a Suara Cooperativa, una empresa d’economia social amb més de 35 anys d’experiència en el sector de l’atenció a les persones. La seva missió és transformar la realitat de les persones mitjançant serveis de qualitat i promovent el seu benestar.

Jordi Picas, director d'innovació de Suara Cooperativa, i Laura Peracaula, codirectora general, ens han explicat com Suara Cooperativa ha incorporat l'ecosistema innovador dins l'empresa, i ens han presentat el SuaraLab, el laboratori d'innovació social de Suara Cooperativa a través del qual es generen ecosistemes d'emprenedoria i es col·labora amb startups per la creació de noves solucions tecnològiques per l'atenció a les persones.

Seguidament, Lourdes Muñoz, cofundadora d'Iniciativa Barcelona Open Data ens ha fet descobrir el potencial innovador de les Dades Obertes i les possibilitats que ofereix. 

Finalment hem fet un petit esmorzar amb networking i hem visitat les instal·lacions de Suara, unes instal·lacions que destaquen per a ser espaioses i obertes per a facilitar la comunicació i paper-free.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies