Subscriu-te a la newsletter


PRESENTACIÓ DEL HUB DE BARCELONA FINANCE HUB DE ATICCO

Marina Perelló,

Divendres passat, Isabel Sabadi, Directora de 22@Network Barcelona va participar en la presentació del nou Hub Financer en la Borsa de Barcelona promogut per Aticco i la Generalitat de Catalunya.


Barcelona Finance Hub (BFH), esperen que es converteixi en la base de treball de 'startups' financeres, que aglutini a centenars de membres, que aculli esdeveniments de tota mena i que serveixi, fins i tot, com a seu d'un nou congrés que, si tot va bé, veurà la llum la primavera de l'any que ve.


La idea, segons el presentat aquest divendres, és que les cinc plantes que inclou es converteixin en un ‘coworking’ pensat exclusivament per a empreses i professionals que operin en el segment de les finances, en espai per a desenvolupar mínim dos programes d'incubació i acceleració de ‘startups’ d'aquest sector a l'any, en escenari de conferències, entrevistes, presentació de projectes i esdeveniments de ‘networking’ o en aules de formació, des de màsters fins a píndoles més concretes. També es celebrarà aquí el Future Finance Summit.


Durant l'acte van participar el Sr. Eduardo Ansaldo, president de la Borsa de Barcelona, el Sr. Quino Fernández, director del BFH, qui va explicar els detalls del projecte i va tenir lloc una taula rodona sobre la importància del hub com a dinamitzador de l'ecosistema amb diferents representants del sector.


El tancament d'acte va anar de bracet de la Hble. Sra. Natàlia Mas Guix, consellera d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies