PRESENTACIÓ DEL 22@CHALLENGE

per Carla Escolà Costa,

Ens trobem en un context d'incertesa i canvis que indubtablement ens porten a replantejar les formes que tenim de treballar, de relacionar-nos i sobretot d'innovar. Des de la Comissió de Talent del 22@NETWORK BCN volem donar èmfasi a com podem posar en valor el Talent de les empreses sòcies, com adaptar el lideratge i la gestió d'aquest Talent en l'entorn actual.

Valorant la quantitat d'iniciatives i projectes que tenim en marxa al Districte, hem decidit utilitzar una eina digital, una Plataforma, per assolir els següents objectius i fer-ho a través de la Intel·ligència Col·lectiva, una eina molt adient per consolidar iniciatives diverses, utilitzant la tecnologia com un canal. A través de Go4Clic, una plataforma de Agile Learning basada en la interacció, es generaran experiències digitals, que estimularan els usuaris, impulsant la co-creació de coneixement, a través de reptes d'aprenentatge.

Amb aquest 22@Challenge volem donar visibilitat a aquestes iniciatives sorgides del barri, buscar sinergies entre els socis a través de la participació directa, cercar finançament solidari i crear noves iniciatives.


AGENDA

El primer repte del 22@Challenge està liderat per la comissió RSC on s'abordaran reptes d'emergència social, dins el marc de l'Agenda 2030, i començarà el 27 de maig fins al 10 de juny.

El segon repte, liderat per la comissió d'innovació, buscarà iniciatives destinades a impulsar l'ecosistema d'innovació del 22@, del 3 de juny fins al 24 de juny.

El tercer repte, liderat per la comissió d'emprenedoria, tindrà com a objectiu impulsar el motor econòmic-social, del 10 de juny al 24 de juny.

Finalment, l'últim repte, liderat per la comissió de dones en valor, buscarà potenciar el paper de la dona al districte, del 18 de juny al 2 de juliol.


PARTICIPA AL 22@CHALLENGEComentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?