Subscriu-te a la newsletter


NOU CURS DE DATA ANALYTICS AMB IRONHACK PELS SOCIS DEL 22@NETWORK BARCELONA

Marina Perelló,

Es tracta d’una formació online íntegrament subvencionada pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya

Ironhack i el 22@Network Barcelona anuncien el llançament d’un nou curs de Data Analytics destinat a professionals amb ganes de millorar les seves habilitats en l’anàlisi de dades i donar un impuls a les seves carreres professionals. El curs, que s’impartirà online a través de Zoom, està íntegrament subvencionat pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya. 

Col·laboració de tres grans actors

Com a principal generador i consumidor de talent digital i tecnològic del sud d’Europa, l’associació del 22@ aposta fermament per l’oferta de programes educatius que tinguin com a objectiu la captació i la fidelització de talent. El curs en Data Analytics és una mostra més del compromís del 22@Network Barcelona i també d’Ironhack amb la formació i el desenvolupament professional avançat a Catalunya.

“El llançament d’aquest programa representa un pas important en la missió del 22@Network Barcelona de potenciar el talent digital a través de l’educació avançada i la innovació tecnològica. És fonamental que proporcionem als professionals les eines necessàries per renovar els seus coneixements i afavorir la seva adaptació a un entorn empresarial cada cop més digital i competitiu”, explica Isabel Sabadí, directora general del 22@Network Barcelona.

Amb el suport del Consorci de Formació Contínua de Catalunya, aquesta iniciativa busca potenciar les habilitats en demanda del mercat laboral actual, posant un èmfasi particular en l’anàlisi de dades com a peça fonamental per a la innovació i el progrés. A través d’un enfocament col·laboratiu i d’alta qualitat educativa, el curs de Data Analytics aspira a preparar els estudiants no només per les exigències tècniques del sector, sinó també per a la integració activa en una comunitat empresarial dinàmica i en expansió. 

Calendari

El programa, que consta de 240 hores de durada, s’iniciarà a principis de setembre i finalitzarà al desembre, oferint dues opcions de dates pels estudiants interessats, la primera del 2 de setembre al 17 de desembre i la segona del 9 de setembre al 23 de desembre. L’horari serà en ambdós casos de 18h a 22h de dilluns a dijous. 

Continguts del curs

El curs de Data Analytics no requereix un gran coneixement previ sobre anàlisi de dades i ofereix als participants una oportunitat única per iniciar-se o aprofundir en l’estudi de les següents àrees clau: 

  • Introducció a l’anàlisi de dades i a  Python: : Nocions bàsiques de neteja de dades, data wrangling, ús de API i raspats web, juntament amb el desenvolupament d'habilitats intermèdies en Git, SQL i Python.

  • Analítica de dades avançada: Exploració de conceptes matemàtics fonamentals en l'anàlisi de dades utilitzant Python, incloent-hi estadística inferencial i probabilitat, així com tècniques avançades d'intel·ligència empresarial i presentació de dades.

  • Conceptes bàsics d’aprenentatge automàtic: Utilització de la biblioteca scikit-learn per a la creació, entrenament i avaluació de models d'aprenentatge automàtic.

Procés d’admissió

Per iniciar el procés d'admissió, s’ha d’omplir el formulari que es troba a la pàgina web, en aquest enllaç. Seguidament, els interessats/des se sotmetran a un test online de lògica i un cop superada aquesta fase es durà a terme una entrevista on s’avaluarà la motivació, trajectòria professional i objectius personals. Un cop completades aquestes etapes, serà el Comitè d’Admissions qui notificarà per correu electrònic dels resultats del procés. 

Per a més informació sobre el curs en Data Analytics i per enviar la teva sol·licitud, visita aquest enllaç https://lp.ironhack.com/lp.ironhack.com/governments/amida_cat/24 


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies