Subscriu-te a la newsletter


NEIX EL GRUP DE COOLTHINKERS DE SUARA COOPERATIVA PER ACOMPANYAR LES EMPRESES I LA COMUNITAT A CERCAR SOLUCIONS DISRUPTIVES A REPTES DE QUALSEVOL ÀMBIT

Irene Codina Altarriba,

La teva empresa, organització, entitat o comunitat té un repte i no sap com abordar-lo? No hi ha camins sense obstacles, però la majoria són superables. Sovint, només es tracta de mirar-los des d’una altra perspectiva perquè un NO es converteixi en un ON (Endavant!). 

Amb aquesta finalitat ha nascut el grup de Coolthinkers de Suara Cooperativa que té com a missió acompanyar equips d’empreses, organitzacions, entitats de qualsevol àmbit d’acció perquè cerquin solucions innovadores i disruptives en reptes del seu dia a dia. També, pot oferir un acompanyament a comunitats a cercar noves oportunitats que donin resposta a les seves necessitats. 

Però quina és la tasca dels Coolthinkers de Suara? Aquest grup s’ha format en metodologia Design Thinking, que permet a través senzilles dinàmiques grupals i experiencials que les parts implicades en un repte trobin de manera conjunta una solució d’àmbit laboral o comunitari. 

En aquestes dinàmiques, anomenades hacketons, a través de les cinc fases del Design Thinking (empatia, redefinició del repte, ideació, prototipatge, avaluació i tasteig), el grup de persones analitza les diferents problemàtiques entorn del repte, s’explora les possibles solucions i escull la més adient acord la seva viabilitat. En aquest procés, on es posa la persona al centre i amb la mirada a les diferents novetats tecnològiques, acaben sorgint solucions disruptives que lliguen idees que, anteriorment, mai s’havia imaginat que poguessin funcionar juntes. 

Una eina també pels serveis de Suara Cooperativa

Aquest no és l’únic repte d’aquest grup de Coolthinkers, sinó que també persegueix implementar aquests processos innovadors dins de les àrees i serveis de Suara Cooperativa. Per això, també es crea per ser una eina i una palanca de suport als diferents equips de la cooperativa, independentment del seu àmbit d’acció, perquè puguin superar amb solucions disruptives i innovadores qualsevol repte del seu dia a dia.  

Les persones que engloben aquest grup són d’experteses diverses com la innovació, la comunicació, l’acompanyament de persones de totes les etapes vitals i de realitats diverses, l’administració, la gestió o de la captació i fidelització de talent. 


Tota la informació aquí: Neix el grup de Coolthinkers de Suara Cooperativa per acompanyar les empreses i la comunitat a cercar solucions disruptives a reptes de qualsevol àmbit | SuaraComentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies