MESURANT L'IMPACTE DE LA SUPERILLA

per Secretaria Tècnica,


Tal com s'ha anat informant (veure la nota sobre la sessió informativa del juliol), el passat 5 de setembre ca començar el desplegament de les superilles amb l'entrada en funcionament de la primera superilla al Poblenou.

Podeu consultar els canvis de mobilitat que la superilla provoca al següent enllaç. Recordeu que els carrers perimetrals (en aquest cas Pallars, Llacuna, Tànger i Badajoz) són carrers de la xarxa bàsica de mobilitat de la ciutat, mentre que els carrers interiors són la xarxa local, on la velocitat està limitada a 10 km/h i en forma de bucles que obliguen al vehicle a circular per la via bàsica, tal com es veu a la imatge.

El 2017, segons va indicar el regidor de Sant Martí, Josep M. Montaner, es desplegaran al districte les cinc primeres superilles de la ciutat, en una àrea en forma de T compresa entre els carrers Tanger, Badajoz, Bac de Roda i Taulat. Més informació del programa de superilles a l'enllaç.

L'Ajuntament està recollint queixes i suggeriments dels usuaris (empreses i veïns que s'hagin vist afectats, estiguin o no dins del perímetre) per tal de tenir una mesura real del seu impacte. Tal com va apuntar el president de 22@Network Ramon Salabert al breakfast de Setembre, l'associació està recollint aportacions per traslladar-les a l'administració.

Per això hem preparat un guió amb els punts principals que podrien tenir els informes d'impacte que ens podeu fer arribar totes aquelles empreses afectades, de dins i fora de l'àmbit. El pots descarregar aquí.

Podeu reenviar aquesta informació a totes les empreses que considereu, siguin o no membres de 22@Network.

Dijous 28 de setembre l'Ajuntament organitza a la Universitat Pompeu Fabra una JORNADA OBERTA DE VALORACIÓ I PROPOSTES a partir de les 18.30h.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte