Subscriu-te a la newsletter


L'ENTREVISTA: TONI CANDINI, CODIC

Quin seria l’Elevator Pitch de la teva empresa?

CODIC és una empresa immobiliària amb més de 50 anys d'experiència en la creació de projectes d'alta qualitat. Estem presents en sis països, incloent-hi Bèlgica, França, Luxemburg, Hongria, Romania i Espanya.

Especialitzats en oficines, centres comercials i habitatges, pel moment a Espanya ens hem centrat en desenvolupar projectes d’oficines dins el districte del 22@. La seu corporativa de Payfit al carrer Pamplona, així com la futura seu corporativa de Socialpoint també al Carrer Pamplona són creacions de CODIC.

Amb més de 50 projectes d'èxit i un volum de negoci de 2 mil milions d'euros en els últims 15 anys, CODIC continua liderant el mercat immobiliari europeu.


Quin és el factor clau d’èxit a la teva empresa?

La nostra visió és respondre als reptes actuals i modelar el futur amb projectes innovadors i sostenibles. Tots els nostres projectes estan guiats pels màxims criteris de sostenibilitat i ESG, i tenim la capacitat i la voluntat d’escoltar el mercat per desenvolupar productes que encaixin amb el que tant llogaters com inversors estan demandant.


En quin projecte esteu treballant actualment?

Estem ultimant els detalls necessaris per iniciar el nostre tercer projecte d’oficines al 22@. Es tracta d’un edifici d’oficines que estarà situat al número 99 del carrer Pamplona i que tindrà per nom STANDOUT. Neix de la voluntat de destacar com un dels edificis més respectuosos i compromesos amb la filosofia i taxonomia ESG.


Què estàs aprenent ara?

Estem estudiant i analitzant com podem reduir el nostre impacte i la nostra petjada per fer edificis cada vegada millors, tant pel districte com pels futurs ocupants i treballadors.


Per què vas decidir unir-te al 22@NETWORK Barcelona?

Hem desenvolupat tots els nostres projectes al districte i tenim la nostra oficina també al 22@, dins de l’entorn de l’antiga fàbrica de la galeta. Creiem que som un actor important del teixit del 22@ i té tot el sentit que hi formem part. Ja no només pel present, sinó per teixir el 22@ del futur.


De quina manera creus que formar part de l’associació 22@Network Barcelona ajuda a la teva empresa?

Ens permetrà estar connectats amb la resta d’actors del 22@ i generar sinèrgies.


Què és el que tu aportes a l’ecosistema 22@?

La visió d’una empresa immobiliària europea amb la voluntat de consolidar encara més el 22@, no només des del punt de vista de les oficines, sinó també des del punt de vista residencial.


Què és el que t’atrau d’aquest ecosistema?

La capacitat que ha tingut el districte de transformar-se en els darrers 20 anys i sobretot la capacitat que tindrà per canviar i evolucionar en els propers 10/15 anys.


A qui coneixes tu que creus que tota la comunitat 22@ hauria de conèixer?

Una de les persones clau en la nova forma d’entendre el 22@ és l’Albert Blanch de BCA, a qui segur que coneixeu de sobres, i que és l’arquitecte responsable de tots els nostres projectes.


Com definiries la innovació en el districte 22@?

Hi vaig treballar l’any 2008 en una petita startup i hi he tornat 15 anys més tard i no era capaç de reconèixer el districte. Ha canviat radicalment. Tot i que crec que encara manca més comunicació vers la societat barcelonina per acostar el districte i fer-lo més proper a la resta de la ciutat.


Com definiries la sostenibilitat en el districte 22@?

No és fàcil de definir, però des del punt de vista immobiliari estem obligats a dissenyar i desenvolupar projectes altament compromesos amb la sostenibilitat, sinó ni llogaters ni inversors volen utilitzar els edificis.


Com veus la teva empresa d’aquí 5 anys?

Continuant amb el desenvolupament de projectes immobiliaris d’oficines al districte, però sobretot intentant fomentar el desenvolupament de projectes residencials al barri, per portar-hi més “vida”.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies