Subscriu-te a la newsletter


L'ENTREVISTA: ELISABETH DÍAZ, FUNDACIÓ TRINIJOVE

Irene Codina Altarriba,

Quin seria l’Elevator Pitch de la teva empresa? 

Som un centre gestor de residus tecnològics dedicat al reciclatge i la restauració de dispositius electrònics. No només donem una segona vida als aparells, sinó que també creem oportunitats laborals per a col·lectius en risc d'exclusió social i combatent la bretxa digital proporcionant aquests dispositius a persones necessitades, mentre reduïm la nostra petjada de carboni donant-los una segona vida.

 Quin és el factor clau d’èxit a la teva empresa? 

El factor clau d'èxit és la seva capacitat per unir la sostenibilitat ambiental amb la inclusió social, oferint serveis de  reciclatge tecnològic certificat i formació en ús d'equips a col·lectius vulnerables, la seva sostenibilitat social i mediambiental.

 En quin projecte esteu treballant actualment?

Actualment, estem treballant en projectes  de recollida d’aparells electrònics per tal de donar-los una segona vida, també estem fent la certificació de l'esborrat d'equips, posada a punt i manteniment  d'equips tecnològics, serveis a empreses, així com en programes de formació en  ús d'aquests equips.

 Què estàs aprenent ara? 

En l'actualitat, estem aprenent a millorar i optimitzar els processos  de reciclatge i restauració per ser més eficients i sostenibles, així com a oferir una formació més completa als col·lectius beneficiaris. També poder aconseguir un flux més de donacions de dispositius per part de les empreses  donants i noves empreses que vulguin donar dispositius electrònics.

 Per què vas decidir unir-te al 22@NETWORK Barcelona? 

La decisió es va prendre per connectar amb altres empreses i organitzacions compromeses amb la innovació i la sostenibilitat, i per ampliar la seva xarxa de contactes i oportunitats de  col·laboració.

 De quina manera creus que formar part de l’associació 22@Network Barcelona ajuda a la teva empresa? 

Ens ajuda a obtenir visibilitat en el sector de la  tecnologia sostenible i l'impacte social, així com a accedir a recursos i  suport per al creixement i la consolidació de la seva missió.

 Què és el que tu aportes a l’ecosistema 22@? 

Pensem que aportemla nostra experiència en reciclatge tecnològic certificat i inclusió social, contribuint a la creació d'un entorn més sostenible i equitatiu per a tothom.

 Què és el que t’atrau d’aquest ecosistema? 

El que m'atrau d'aquest ecosistema és la  seva diversitat i el seu compromís amb la innovació i la sostenibilitat, així  com la seva capacitat per generar impacte positiu a la comunitat.

 A qui coneixes tu que creus que tota la comunitat 22@ hauria de conèixer? 

Conec a algunes persones amb una visió similar a la de Trinijove que podrien aportar molt a la comunitat 22@, fent-la més inclusiva i compromesa amb el desenvolupament  sostenible com son algunes empreses que estan al territori.

 Com definiries la innovació en el districte 22@?

Crec que es defineix com la capacitat de generar noves solucions tecnològiques i empresarials que responguin als reptes socials i mediambientals de manera creativa i eficient.

 Com definiries la sostenibilitat en el districte 22@? 

La sostenibilitat en el districte 22@ implica adoptar pràctiques empresarials i de desenvolupament urbà que minimitzin l'impacte ambiental, promoguin la inclusió social i garanteixin un creixement equilibrat a llarg termini, això ve donat també per treballar amb la població vulnerable que està al territori conjuntament amb el sector empresarial com a territori socialment responsable generant oportunitats per a tothom.

 Com veus la teva empresa d’aquí 5 anys? 

La veiem com una entitat consolidada,  reconeguda per la seva contribució al reciclatge tecnològic i la inclusió social, expandint la seva influència i la seva capacitat per generar impacte positiu a la comunitat.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies