LA UPF ES MANTÉ COM A ONZENA MILLOR UNIVERSITAT JOVE DEL MÓN

per Secretaria Tècnica,


UPF

Times Higher Education (THE), que elabora un dels rànquings universitaris de més prestigi i influència mundials, ha publicat l'edició 2019 del rànquing d’universitats joves "Young University Rankings", que recull les 351 primeres institucions de tot el món (101 més que en l’edició anterior) de menys de cinquanta anys d'antiguitat.

En les tres primeres posicions trobem, per aquest ordre, i repetint els resultats de l’any passat, la Universitat de Ciència i Tecnologia de Hong Kong, l’École Polytechnique Fédérale de Lausanne (Suissa) i la Universitat Tecnològica Nanyang de Singapur.

La Universitat Pompeu Fabra en l'edició 2019 obté una puntuació global de 63,6 punts sobre cent, un marcador que ha anat pujant any rere any des de l'edició del 2013, en la qual estava situat en el 45,7, unes xifres que demostren la seva evolució positiva.

Els dos indicadors en què sobresurt més són els de citacions rebudes (amb una puntuació de 95,7) i en el d’internacionalització (on obté una puntuació de 64,3). En la resta d’indicadors, obté un 47,0 en docència, 49,8 en recerca, i 42,4 en ingressos del sector privat.

En l’elaboració del rànquing de les millors universitats joves, Times Higher Education usa els mateixos indicadors (un total de tretze) que empra en el rànquing global, en el qual la UPF es va situar, en la seva edició 2019, en la 135a. posició global, la millor obtinguda mai per la Universitat.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte