Subscriu-te a la newsletter


LA COMISSIÓ D'INNOVACIÓ I INDÚSTRIA 4.0. ES REUNEIX AL NOU INSTITUT TIC DE BARCELONA

Marina Perelló,

El passat dijous 6 de juny la comissió d'innovació i indústria de l'Associació 22@Network Barcelona, presidida per Antoni Paz, Director de KIM BCN, es va reunir al nou  espai dels nostres socis de l'Institut TIC Barcelona, instal·lat a l'edifici MdiaTic per discutir sobre els nivells d'innovació a nivell mundial comparat amb el districte 22@. 

En primer lloc, Martín Martín, Director del centre va explicar què ofereixen des de l'institut per professionals  i empreses del sector TIC. 

Com a ponents d'aquesta comissió es va comptar Anna Majo, Director of Strategic Sectors and Innovation a Barcelona Activa i Pedro Picieni, Data & Analytics manager de Macrotest.

Anna Majo va fer una ponència començant per la comparació de Barcelonai la innovació en el context internacional, després va explicar com i què és la innovació oberta: context actual de la ciutat i el 22@. Acte seguit va explicar la labor de  Barcelona Activa i  el compromís amb la innovaciói el desenvolupament i finalment, va exposar el projecte CONNECTIO, la plataforma empresarial d’innovació oberta de Barcelona Activa en el qual l'associació 22@Network Barcelona també  col·labora juntament amb altres. 

Pedro Picieni de l'equip de Macrotest, va explicar el seu objectiu: democratitzar l'anàlisi de dades  a través d'una app desenvolupada per ells i els beneficis que això suposa per les pymes, ja que les ajuda a innovar i a conèixer noves formes de fer-ho. 

Per acabar, es va fer un coffee networking amb tots els assistents per resoldre dubtes de les dues plataformes presentades.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies