LA COMISSIÓ D'EMPRESA I SOSTENIBILITAT ES REUNEIX PER PLANIFICAR NOUS PROJECTES I NOVES ACCIONS

per Secretaria Tècnica,

El passat dia 26 de novembre a les 9:00h es va dur a terme una de les reunions periòdiques de la Comissió d'Empresa i Sostenibilitat del 22@NETWORK BCN a l'edifici d'Energiehaus Barcelona.

En primer lloc, els socis d'Energiehaus ens van presentar el projecte en format de Showpass. L'edifici proposa solucions per fer front a l'emergència climàtica en el sector de la construcció d'habitatges, gran responsable de les emissions de CO2 i a més, produeix mitjançant plaques fotovoltaiques gran part de l'energia del consum diari. 

Acte seguit, Luke Treasure, president de la Comissió es va presentar als nous membres i va exposar els objectius i pròximes accions de l'any. Primer de tot, va remarcar la meta principal de la comissió, fer del 22@ un districte sostenible en tots els aspectes: eficiència energètica, mobilitat sostenible, circularitat en la construcció i economia circular. Per altra banda, un altre dels objectius és integrar el 22@ les plataformes de sostenibilitat de la ciutat i de la regió. 

Un cop marcats els objectius les accions que es van planificar per final i començaments d'any vàren ser la planificació del 22@WEBINAR| Claves nueva Ley Residuos para una Economia Circular el 23 de novembre a les 12h, amb motiu de la setmana Europea de la Prevenció de Residus i la participació en l'acte del compromís Barcelona Plàstic Zero del dia 24 de novembre. 

Finalment, es van aportar noves idees pel seguiment del projecte de la Scrap Store, se seguirà amb el mapeig d'edificis sostenibles i amb la creació i difusió de vídeos sobre les accions sostenibles que fan les empreses sòcies. 


Recorda que si ets una empresa associada al 22@Network BCN i estàs interessat a formar part de la Comissió d'Empresa i Sostenibilitat pots enviar un correu amb la petició a projectes@22network.net. 
 

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies