Subscriu-te a la newsletter


ELS PREMIS 22@START RECONEIX LA TRAJECTÒRIA EMPRENEDORA DE HOLDED I A UNION AVATAR LINKING REALITIES AMB EL PREMI 22@START 2022 A LA MILLOR START-UP

Carla Escolà Costa,

L’Associació 22@Network BCN, que agrupa 219 empreses; start-ups; institucions; universitats i centres tecnològics, reconeix els emprenedors Bernat Ripoll i Javier Fondevila, cofundadors de Holded, amb el Premi a la trajectòria emprenedora i a l’start-up UNION AVATARS: Linking Realities amb el premi 22@START 2022 a la millor start-up.

22@NETWORK BCN ha celebrat la tercera gala de premis virtual 22@START aquest dijous 20 de gener. L’esdeveniment compta amb la col·laboració de l’Entrepreneur’s Organization, CINC Centre de Negocis i Assessoria, Bcombinator, Aigües de Barcelona i Marinel-lo @ Partners Abogados.

Els Premis 22@START han comptat amb 25 projectes inscrits, dels quals, 4 finalistes escollits pel jurat han pogut presentar el seu projecte davant tota l’audiència. Entre aquests 4 projectes finalistes trobem: Talentfy Recruiting, Dost AI Solutions, Linking Realities i Dedomena Artificial Intelligence.

La gala d’aquests tercers Premis 22@START també ha reconegut la trajectòria emprenedora de Bernat Ripoll i Javier Fondevila, cofundadors de Holded, empresa tecnològica barcelonina que ha desenvolupat i comercialitza un 'software' de gestió empresarial que permet, entre d’altres: simplificar la gestió de tota l'empresa en àrees com la facturació, la comptabilitat, la gestió de projectes, inventari i recursos humans, així com la possibilitat de connectar les diferents botigues 'en línia' d'un negoci amb la mateixa plataforma.

“Estem molt agraïts per haver rebut aquest reconeixement per part del 22@Network BCN. Només ens fa especial il·lusió pel fet que la nostra primera oficina estigués en el 22@, si no perquè aquest esment a la trajectòria és el resultat d'una idea que comencem dues persones i que ara compartim un equip de més de 120 persones i 80.000 usuaris. La nostra missió és ajudar les empreses a digitalitzar-se i guanyar en competitivitat oferint-los eines perquè puguin gestionar els seus negocis d'una forma més eficient, però també tenim l'objectiu d'inspirar i motivar a aquestes persones en el camí d'emprendre. Esperem que aquest premi sigui un exemple d'això.”, han explicat Javier Fondevila i Bernat Ripoll, cofundadors de Holded.

Pel que fa al Premi 22@Start d’aquesta tercera edició, el jurat dels premis integrat per Jordi Marin del Val, COO de Bcombinator, Montse Basora, Directora d'Emprenedoria a Barcelona Activa; Isabel Sabadí, Directora del 22@NETWORK BCN; Xavier Simó, Fundador i President d'Inlea, Carlos Solana, Digital Business & Innovation Lead de Mediapro i Enrique Marinel·lo, CEO de Marinel·lo @ Partners l’ha atorgat a l’empresa UNION AVATARS: Linking Realities UNION AVATARS: Linking Realities és una empresa start up Barcelonina que va néixer en 2020.

El principal propòsit és eliminar les barreres entre diferents dimensions com la realitat augmentada o la virtual, respecte al “món real” o físic. Tenen una visió molt clara: que l'arribada del metavers és un fet. Ha recollit el premi Cai Felip, CEO de l’empresa que ha destacat que: El jurat ha destacat la solidesa dels 4 projectes presentats i n’ha destacatat la seva capacitat disruptiva així com la voluntat de consolidar-se en el marc del 22@ i portar la marca Barcelona al món.

El president del 22@ Network BCN, Enric Urreta ha clausurat l’acte d’entrega del premi 22@START agraint a totes les empreses la seva participació i destacant la capacitat emprenedora que desperta a Barcelona i posant tota la capacitat d’acompanyament del 22@Network BCN a disposició de les empreses emergents.


Cai Felip, CEO de Linking Realities UNION AVATARS


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies