LA 22@COMISSIÓ DE TALENT ES REUNEIX PER PLANIFICAR NOUS PROJECTES DE CARA EL 2023

per Irene Codina Altarriba,

El passat 31 de gener la Comissió de Talent presidida per Iolanda Triviño es va reunir a Valkiria Hub Space per planificar, proposar i engegar nous projectes i accions per millorar la gestió del talent en el districte de la innovació 22@. L'objectiu principal de les reunions bimensuals que se celebren a la Comissió de Talent és intercanviar propostes que impulsin el creixement del talent del districte.

En aquesta ocasió la presidenta de la reunió va organitzar un workshop pels assistents el qual es van dividir per les temàtiques que més els interessava treballar des de la comissió:

  • Divulgació del talent del districte cap als joves: Potenciar i donar a conèixer, encara més, el 22@ dins de Barcelona, les oportunitats que s'hi generen, els projectes i tecnologies que s'hi desenvolupen i que els joves puguin saber com formar-se per tenir una base de talent necessària per a les empreses del 22@.
  • Human Center organizations: Considerar els aspectes de fidelització del talent a través de la divulgació de bones pràctiques entre empresa i treballador.
  • Salut mental dels treballadors de les empreses del 22@: Sensibilització a les empreses sobre la salut mental dels seus treballadors
  • Talent digital, universitats i empreses: Donar visibilitat als centres que ofereixen formació continuada i visibilitzar les necessitats que tenen les empreses del districte dia a dia.

A partir d'aquests 4 eixos de treball la comissió organitzarà les diferents 22@Masterclass i engegarà noves accions per poder-los potenciar al llarg de l'any 2023.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies