FORMACIÓ I CERTIFICACIÓ OFICIAL EN CLOUD I CIBERSEGURETAT by PUE

per Carla Escolà Costa,

Ja està disponible la convocatòria Summer Cloud de juny a setembre. De la mà dels líders mundials en tecnologia, trobaràs cursos oficials i les acreditacions més demandades en Azure, Microsoft 365, Google Cloud i Ethical Hacker amb un 20% de dte. fins al 30 de setembre. 

Cursos garantits, certificació oficial inclosa si ets PUE Alumni i la possibilitat de bonificar la formació per a empreses a través de FUNDAE. Beneficia't de tots aquests avantatges per a convertir-te en un/a professional reconegut/a.

Nou curs oficial online: Introducció a l’Ethical Hacking

Et presentem el curs oficial Introducció a l'Ethical Hacking d'EC-Council en modalitat online. Identificar vulnerabilitats, determinar riscos i definir accions correctives són alguns dels temes que veuràs en aquesta formació. Inicia de manera correcta i reconeguda el teu camí en el món de la ciberseguretat de la mà de l'organització líder mundial en professionals certificats. 

I si pertanys al nostre col·lectiu PUE Alumni, tindràs el Practice Test i la certificació oficial EHA – Ethical Hacking Associate inclosos.

Dona un cop d'ull als CURSOS CONFIRMATS de Summer Cloud!

Cursos oficials en modalitat Live Virtual Class, Presencial o online amb realització garantida en Azure, Microsoft 365, Google Cloud, EC-Council i més. Sense risc de cancel·lacions i amb la certificació inclosa pel nostre col·lectiu PUE Alumni. VEURE CURSOS CONFIRMATS.

T'esperem!

I recorda, si necessites assessorament segons el teu perfil professional i/o necessitats del teu equip, no dubtis en contactar amb nosaltres: training@pue.es

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies