Entrevista a Gianpaolo Santorsola (CEO de Adevinta España)

per Juanma González,

1. Quin seria l'Elevator Pitch de ADEVINTA?

Adevinta té com a propòsit realitzar un canvi positiu en el món, ajudant a les persones a trobar el que necessiten i donant a les coses una nova oportunitat. A través dels nostres marketplaces volem acompanyar les persones en els moments clau de les seves vides, com trobar una nova feina, comprar una casa o vendre el seu cotxe per trobar un de nou, creant connexions perfectes a través de la tecnologia, i construint un futur més sostenible. 

2. Quin és el factor clau d'èxit a la teva empresa?

La confiança dels nostres usuaris (en tenim més de 18 milions d’usuaris únics al mes) i clients que ens empenyen en seguir treballant per millorar la seva experiència. I la il.lusió i el compromís amb el que els nostres empleats fan possible fer la vida més fàcil dels nostres usuaris i clients.

3. En quin projecte estàs treballant actualment?

Estem treballant en aplicar tecnologies com la intel·ligència artificial o el machine learning per millorar l'experiència dels nostres usuaris  resolent encara més necessitats, anar un pas més enllà. 

4. Què estàs aprenent ara mateix?

Cada dia afrontem nous reptes i aprenem coses noves. Gràcies a la nostra tecnología Customer Voice, per exemple, podem dedicar una estona a escoltar de primera mà les necessitats dels nostres usuaris entendre què necessiten i treballar per millorar en aquesta direcció. El nostre equip internacional també és molt enriquidor (tenim companys de 21 països diferents), així que cada dia és un aprenentatge a nivell professional i personal. 

5. A qui coneixes tu que creus que tota la comunitat 22@ hauria de conèixer?

A Elisabet Guasch. La nostre Directora de People & Comms (recursos humans) ha sigut clau en la transformació cultural que estem vivint. És una persona amb una energia i vitalitat envejable que sempre veu el got ple i que fomenta l’aprenentatge continu. Ella resumeix la visió de la seva àrea amb: We love Mondays! que d’aquí uns anys tots els nostres empleats estiguin desitjant que arribin els dilluns per anar a treballar doncs Adevinta serà més que una feina. 

6. Com veus ADEVINTA d'aquí a 5 anys?

InfoJobs, fotocasa, habitaclia, coches.net o milanuncios, totes les nostres marques són ja avui en dia un referent al nostre país i molt conegudes. D’aquí a 5 anys, veig a Adevinta reconeguda per sí mateixa, com el grup al qual pertanyen uns negocis tan rellevants. 

M’il.lusiona també que, a banda de ser coneguts pels nostres potents negocis, Adevinta sigui reconeguda com a la millor empresa en la qual treballar. Que el talent truqués a la nostra porta amb la il.lusió de formar part del nostre equip.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?