EL CONSELL ASSESSOR VALORA POSITIVAMENT EL CREIXEMENT EXPERIMENTAT DURANT 2019 I LES PERSPECTIVES PEL 2020

per Mar Puigbert Moreno,

El dimarts dia 10 de març, s’ha reunit el Consell Assessor de l’Associació 22@Network a l'Hotel Melià Sky. El consell ha estat informat del estat de desenvolupament del Districte, els reptes pendents i el calendari de renovació dels òrgans de govern de l’Associació.

En la trobada s’han presentat les dades de creixement d’aquest passat any 2019 on el Districte 22@ ha sumat més de 600 ME d’inversió en nous projectes de transformació urbana, que representen més del 40% de les inversions realitzades a la ciutat de Barcelona en el mercat d’oficines i espais econòmics. Actualment al districte 22@ treballen més de 90.000 persones i amb la culminació de la darrera fase de l’operació de transformació ja en marxa arribarem a 130.000 persones treballant.

El Consell ha expressat la seva confiança en les gestions que està realitzant la junta de l’Associació amb les institucions públiques per garantir la continuïtat del projecte i el seu èxit i ha fet costat a les reivindicacions de la mateixa per demanar l'articulació de  mesures de governança público privada que impliquin totes les administracions per tal de que el 22@ segueixi essent l’Innovation District de referència mundial al món i la posada en marxa de les inversions necessàries per garantir la mobilitat en transport públic dels més de 100 mil treballadors i treballadores que s’hi desplacen ja cada dia a la zona.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies