EL 22@NETWORK SIGNA UN ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB FAD

per Carla Escolà Costa,

Hem signat un acord de col·laboració amb FAD mitjançant el qual ens reconeixem mútuament com a entitats sòcies. En el conveni subratllem l'interès de desenvolupar accions conjuntes per a fomentar la cultura, les arts i el disseny, amb l'objectiu de projectar el districte 22@ com a ecosistema cultural, creatiu i innovador de referència.

En breu es posarà en marxa a la NETWORK la comissió de Creativitat, Disseny i Cultura sobre que presidirà FAD amb els següents objectius:

  • Col·laborar per desenvolupar solucions als principals reptes socials i mediambientals del districte des del disseny, la creativitat i la cultura.
  • Inspirar i connectar als membres del 22@network amb les avantguardes i diàlegs actuals en el sector del disseny, la creativitat i la cultura.
  • Fer partícips als membres del 22@network de l’agenda d’activitats i continguts entorn la creativitat que tenen lloc al districte.
  • Connectar els membres professionals del FAD amb els membres del 22@network.
  • Facilitar la contractació i l’intercanvi d’oportunitats.

El Foment de les Arts i del Disseny (FAD) és una associació privada, independent i sense ànim de lucre amb l'objectiu de promoure el disseny, l'arquitectura dins la vida econòmica i cultural del país.


CAT: https://www.fad.cat/ca
ESP: https://www.fad.cat/es
ENG: https://www.fad.cat/en

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies