Subscriu-te a la newsletter


CONFERÈNCIA SOBRE LIGHTING DESIGN, BY UPC SCHOOL

Aquest dimecres 10 d’abril, a les 19 h, tindrà lloc al Tech Talent Center (c/Badajoz 73-77, Bcn) una nova sessió del cicle de conferències en il·luminació arquitectònica de la UPC School. En aquesta ocasió comptarem amb la lighting designer internacional Nevena Kovacevic.


Aquesta sessió se centrarà en el paper transformador de la il·luminació en el desenvolupament urbà. Més enllà del seu paper funcional, la il·luminació fomenta la participació de la comunitat i crea atmosferes acollidores, fent que les zones urbanes siguin més habitables i atractives tant per als residents com per als visitants.


Nevena Kovacevic és fundadora de Lucilla Studio (Itàlia) i cofundadora de Light Follows Behaviour (Londres). Des de 2014, treballa per integrar el disseny d'il·luminació urbana amb la investigació social. La seva filosofia de disseny posa èmfasi en estratègies d'il·luminació que no només il·luminen, sinó que també inspiren i empoderen, proporcionant experiències significatives per a les comunitats.


INSCRIU-T'HI

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies