ÀGORA 22@NETWORK BCN: EL 5G ÉS UNA DISRUPCIÓ

per Secretaria Comunicació,

5GBarcelona: impulsant els nous serveis de la Internet del futur

Carlos Grau,  CEOde Mobile World Capital Barcelona: “El 5G és una disrupció que obre noves oportunitats per a Barcelona i pel districte 22@”


L'Associació 22@Network bcn, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona, ha organitzat a l'Hotel Novotel Barcelona City el divuitè dinar-col·loqui del cicle de conferències Àgora 22@Network bcn, que té com a objectiu apropar les últimes innovacions tecnològiques al lideratge social i empresarial de la ciutat.

Aquest 18è Àgora 22@Network bcn, sota el títol “5GBarcelona: impulsant els nous serveis de la Internet del futur”, ha comptat amb la participació com a ponent de Carlos Grau, CEO de Mobile World Capital Barcelona. Durant la seva intervenció ha assegurat que “el 5G és una disrupció que obre noves oportunitats per a Barcelona i pel districte 22@”. Ha explicat que “els mòbils s’han convertit en el primer producte tecnològic universal i que el consum de dades mòbils seguirà creixent exponencialment”.

Video resum (4'07")


Carlos Grau ha explicat que “la introducció del 5G suposarà assolir fins a 113.100 milions d’euros d’impacte anual dins la Unió Europea el 2025 i generarà 2,39M de llocs de treball”.

Conferència Carlos Grau (54'00")


Nota de premsa completa

Notícies

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modify cookies