Subscriu-te a la newsletter


PMMT ARQUITECTURA INCORPORA NOU TALENT I CREA EL DEPARTAMENT D’ARQUITECTURA TÈCNICA

Secretaria Tècnica,

Marián Pérez ha estat nomenada directora del nou Departament d'Arquitectura Tècnica de PMMT. Va iniciar la seva carrera professional el 2002, i ha treballat en Rehabilitació i en Obra Nova per al sector residencial i terciari, tant per a empreses públiques com per a grans promotores privades, especialitzant-se en gestió i control integral de projectes i obres.

Per Marián Pérez, “entrar a formar part de PMMT suposa unir-me a un equipo altament motivat i molt preparat amb un repte especialment il·lusionant: crear des de zero un nou departament tècnic, clarament orientat a donar més valor al client”.

Marián Pérez formarà equip amb Gemma Mercader, amb una destacada experiència com a tècnica de projectes hospitalaris i de salut, i amb Roger Fornos, director de Qualitat Tècnica de PMMT des de novembre del 2018. La missió del nou equip és reforçar l'excel·lència i el nivell de qualitat dels projectes arquitectònics i la direcció d'obres de PMMT.

D'aquesta manera, PMMT torna a innovar en el seu model organitzatiu, en integrar un servei que habitualment no presten els estudis d'arquitectura, i que garantirà que l'obra s'executi tal com està projectada, amb exhaustius controls de qualitat dels materials i elements constructius, així com dels temps i pressupostos d'execució.

L'organigrama de PMMT s'està adaptant a l'estratègia de creixement de l'empresa, que ha doblat la seva plantilla en menys de dos anys i va tancar la seva facturació el 2018 amb 3’05 milions d’euros. Aquest any també s'ha creat un nou departament de Productes, amb el que la plantilla de PMMT ascendeix a 43 professionals (el 65% dones). També s'ha potenciat l'àrea d'Innovació i R+D+I.

Actualment, PMMT està dissenyant hospitals de subaguts, gastroenterològics, cardiològics, de medicina esportiva, regenerativa, de reproducció assistida, de diagnòstic per la imatge, així com hospitals generals de gran complexitat com la nova Clínica Girona i l'ampliació de l'Hospital Dr. Josep Trueta, a Espanya, tres nous hospitals a Bolívia i un a Angola, amb un total de més de 15 projectes en curs.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies