'INNOVATION SANDBOX PROGRAM' DE VALKIRIA

per Secretaria Comunicació,

6 claus per construir una cultura de la innovació en l'empresa:

Jay Rao, gurú i professor d'Estratègia i Innovació a Babson College i membre de la comunitat d'innovació de Valkiria, ha analitzat quins són els sis blocs necessaris per fomentar la innovació en les companyies i destaca la importància de comptar amb un departament específic per a la innovació.

Com instaurar en l'empresa una cultura de la innovació i que no sigui només un fet aïllat? Quins són els passos a seguir per ser més innovadors? Jay Rao, el gurú, professor d'Estratègia i Innovació a Babson College i membre de la comunitat d'innovació de Valkiria, va donar les claus, amb motiu de la celebració d'una sessió magistral sobre Innovation Sandbox Program, certificat per Babson College.

“La innovació no és màgia, és hard work. No són idees, són reptes i solucions”, va indicar JayRao. Segons l'expert, es tracta d'un canvi de mentalitat i comportament, que ve dirigit per la cultura organitzativa i el cor de la companyia.

A més, va assenyalar que és un procés i un conjunt de coneixements i eines que han de ser ensenyats, i va distingir sis blocs necessaris per construir una cultura de la innovació en una companyia. Tres d'ells són racionals -recursos, processos i èxit-i els tres restants emocionals: valors, comportaments i clima.

Per Jay Rao, aquests blocs estan altament interconnectats i la clau per construir una cultura innovadora és tenir projectes d'innovació i, per això, les empreses han de donar a cada empleat les habilitats i eines de la innovació: Lean, Design Thinking, Agile.

Així mateix, afirma que cal ensenyar a l'equip a pensar de forma estratègica i donar-los a tots l'oportunitat d'utilitzar els seus coneixements i eines recentment adquirides per aplicar-les en projectes d'innovació.

Més informació.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies