Subscriu-te a la newsletter


ACOMPANYA L'EMPRENEDORIA DE LA UOC, VOLA AMB L'SPINUOC!

L'SpinUOC arriba enguany a la seva 12a. edició el pròxim 27 de juny. Des dels seus inicis hi han participat més de 1.500 projectes i, amb aquesta nova edició, seran 100 els projectes finalistes que han presentat les seves propostes en societat. Es ratifica, doncs, com l'esdeveniment per excel·lència de promoció de l'emprenedoria i la transferència de coneixement de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).


L'SpinUOC permet crear noves sinergies que serveixen de pont d'unió entre els projectes i les diferents empreses, institucions, inversors, de manera que es converteix en molt més que un esdeveniment.


L'emprenedoria, la innovació i la tecnologia seran les protagonistes de la jornada, on coneixerem projectes per millorar l'educació, la inclusió i la bretxa digital o la salut, entre d'altres, amb l'aplicació d'eines d'intel·ligència artificial.


Enguany la gala continuarà apostant per la promoció de la innovació, on els protagonistes seran els projectes finalistes i l'ecosistema emprenedor de la Universitat. Previ a l'inici de la jornada, una hora abans, començarà una edició especial d'un pòdcast amb entrevistes a diferents actors de la comunitat emprenedora de la UOC. Us hi apunteu?


Hi podeu participar de manera presencial o virtual, però cal inscripció prèvia. L'aforament presencial és limitat i es tindrà en compte l'ordre d'inscripció.


Inscriviu-vos-hi en l'enllaç següent per poder accedir a la gala i podreu viure de ben a prop els projectes de l'SpinUOC 2024!


INSCRIPCIÓ

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies