22@NETWORK BCN DINS DEL COMPROMÍS DEL TEXTIT EMPRESERIAL DE LA CIUTAT AMB LA INFÀNCIA

per Irene Codina Altarriba,

El passat 24 maig 22@NETWORK BCN va participar en l’acte organitzat per l’Ajuntament de Barcelona i Unicef  “Barcelona amb Ucraïna. Compromís del teixit  empresarial de la ciutat amb la infància” al Parc d’atraccions Tibidabo. L’objectiu de la jornada era instar a les empreses a recaptar fons per programes d’emergència d’atenció a la infància a Ucraïna.

L’acte va comptar amb una rebuda institucional del primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni i el president d’UNICEF del Comitè de Catalunya, Jaume Lanaspa. Durant l’esdeveniment Quima Oliver, coordinadora d’UNICEF al Comitè de Catalunya, va explicar la tasca humanitària d’UNICEF a Ucraïna i quines són les formes de col·laboració del sector empresarial a l’emergència. Es va detallar que una de les formes més efectives de col·laboració son les aportacions econòmiques a entitats que treballen sobre el terreny i es va posar èmfasi en les accions que les empreses poden dur a terme sobre la sensibilització de la situació dels menors i la importància dels drets dels nens.

L’acte va comptar amb el cònsol general d’Ucraïna a Barcelona i la participació de les principals  associacions empresarials, entre elles 22@NETWORK BCN, i empreses de la ciutat.

La principal conclusió de l’acte va ser la importància del recolzament del sector privat per continuar amb la defensa i promoció dels drets de la infància i, sobretot, en situacions d’emergència com la d’Ucraïna.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies