Subscriu-te a la newsletter


22@NETWORK BARCELONA I BARCELONA VENTURES SILICON VALLEY ORGANITZEN UN PRACTICE PITCH EVENT

Marina Perelló,

El passat 3 de juliol es va celebrar el primer esdeveniment a l'associació de "Pitch Practice" en format virtual, coorganitzat amb els nostres socis de Barcelona Ventures Silicon Valley. 

L'objectiu de l'esdeveniment era que les start-ups seleccionades fessin un pitch davant d'inversors veterans de Silicon Valley, que han estat fundadors, executius, consellers i que en conjunt han invertit en centenars de startups tecnològiques.

Les 5 start-ups seleccionades van ser els nostres socis de VRAin Instruments, Quota i Allpriv i dues start-ups d'acceleradores sòcies Dipneo i Loop Dx. 

En primer lloc, la sessió va consistir en una presentació de l'ecosistema emprenedor del 22@ per part de Isabel Sabadí, Directora del 22@Network Barcelona i Xavier Simó, President de la Comissió d'Emprenedoria del 22@Network Barcelona. Acte seguit, les start-ups van tenir cada una 5 minuts de pitch on després d'aquest, van poder tenir torn de preguntes i feedback dels inversors de Silicon Valley. 

La finalitat, doncs, era que les start-ups de l'ecosistema emprenedor del 22@ tinguessin noves eines i consells per millorar la seva presentació i posada en escena. 

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies