Subscriu-te a la newsletter


22@NETWORK BARCELONA ES REUNEIX AMB L’IDEAL BARCELONA, PROTOTIPS PER A LA HUMANITAT I L'ASSOCIACIÓ D'ARTISTAS I ARTESANOS PER PRESENTAR NOVES PROPOSTES PER A GRUPO DUBAI ARTS I B2 INTERNATIONAL CONSULTING

Secretaria Tècnica,

El 6 de juny de 2024, 22@Network Barcelona va tenir el privilegi de reunir-se amb la delegació de Grupo Dubai Arts i B2 International Consulting per presentar les noves propostes de l’IDEAL Barcelona, Prototips per a la Humanitat, i l'Associació d'Artistas i Artesanos. Cada organització ha tingut l'oportunitat de presentar-se i mostrar els seus projectes d'art immersiu que s'estan implementant a nivell mundial. 

La reunió va començar amb Jordi Sellas, soci del 22@Network Barcelona, qui va presentar els darrers projectes d'IDEAL Barcelona i va destacar la importància de estar basat a Barcelona. Va posar de relleu l'ús de pràctiques sostenibles en el sector de la realitat virtual i la importància de crear experiències memorables. 

Seguidament, Isabel Sabadí va presentar l’associació i el seu paper en el desenvolupament de Barcelona. Va desenvolupar els projectes al sector de Poble Nou i els assoliments dels últims anys. Isabel va remarcar que l'art és un tema central per a 22@Network Barcelona, a través de la seva Comissió de Creativitat, Disseny i Cultura, ja que han estat connectant empreses d'art no només a Barcelona, sinó a escala global. 

A més, Alexandre Costa Barbosa i Marc Flo de B2 International Consulting van discutir la importància de construir ecosistemes artístics i promoure l'art digital en ciutats dinàmiques com Barcelona i Dubai. Carol Fleischman va destacar la importància de portar artistes emergents i creatius a aquesta plataforma innovadora i com l'Associació d'Artistas i Artesanos els permet explorar noves branques de l'art. 

Finalment, el CEO de Grupo Dubai ArtsBen Floyd, va discutir els projectes d'art futuristes a Dubai. Va parlar sobre el paper crucial de la innovació per al govern dels Emirats Àrabs Units. També va esmentar la importància de la Fundació Dubai Future i va expressar interès en introduir experiències immersives de realitat virtual en el futur. 

L’objectiu de la reunió va ser proporcionar a aquestes empreses l'oportunitat de connectar i compartir la seva visió per a la futura presentació de l'art. 

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies