El congrés de disseny d'arquitectura hospitalària referent a nivell internacional ha presentat la patent que permet reduir el temps de disseny i construcció de grans hospitals en un 65%. El "Hospital Paramètric" és una patent desenvolupada per PMMT, membre de l'Associació des d'aquest any, i la constructora Makiber.


La Fundació IRES va celebrar el passat dimarts 2 de juliol el seu 50è aniversari amb un acte commemoratiu a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona. 


Xavier Marcet ha estat nomenat nou president de l'Institut d'Arquitectura Avançada de Catalunya (IAAC) al juny 2019 amb l'objectiu d'ajudar a desenvolupar i preparar l'institut per enfrontar futurs reptes. 


Times Higher Education (THE), que elabora un dels rànquings universitaris de més prestigi i influència mundials, ha publicat l'edició 2019 del rànquing d’universitats joves "Young University Rankings", que recull les 351 primeres institucions de tot el món (101 més que en l’edició anterior) de menys de cinquanta anys d'antiguitat.

UPF

El districte 22@ acollirà el 2021 el Nou Hospital Evangèlic, un hospital que contribuirà a la regeneració urbanística de la zona i un projecte dirigit per Joana Cornudella, arquitecta associada de PMMT Arquitectura.