El sector de la construcció i demolició produeix cada any milers de tones de residus que fins fa uns anys anaven a parar a abocadors. Tones de runes, terres i altres residus que actualment s’intenten recuperar per reduir la contaminació d’aquest sector.


En el marc de l’acte de cloenda del postgrau en Urbanisme i Salut: El Planejament Urbanístic com a Eina de Salut, la UPC School i la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya us conviden a la taula rodona: Com aconseguir que les ciutats mediterrànies compactes siguin saludables?Us convidem al lliurament de la tercera edició dels Premis IL3-UB a la innovació en la formació contínua en títols propis 2021, el proper 10 de febrer a les 18.00 h al Paranimf de la Universitat de Barcelona.


Advanced Factories vuelve en su sexta edición para analizar y debatir como la automatización, la digitalización y la Inteligencia Artificial se convierten en elementos clave para afrontar los retos actuales de una industria, que debe apostar más por la producción de km 0. 


Casa Asia ha programado una nueva oferta formativa digital de cursos y talleres de idiomas y de diversas disciplinas asiáticas correspondiente a este trimestre. 


SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies