S'inaugura oficialment a Barcelona el primer centre a Catalunya de Spaces, la nova oferta internacional d'espais de treball que promou una comunitat dinàmica per a emprenedors i empreses ja establertes. 

El nou centre Spaces 22 Arroba està situat en la C/ Pallars 193 del barri de Poblenou, el nucli del emprenedoria i la innovació de Barcelona, també conegut com a Districte 22@. L'arribada de Spaces a Barcelona suposa un nou estímul al teixit emprenedor de la Ciutat Comtal.

Descobreix el patrimoni artístic, arquitectònic i cultural de la UPF

Un recorregut per diversos espais del campus de la Ciutadella, on el visitant podrà gaudir i experimentar les creacions que artistes contemporanis de projecció internacional han donat a la Universitat i visitar un dels espais més singulars, la Sala de Reflexió de Tàpies, centre neuràlgic del recorregut i una de les dues úniques capelles laiques de l'art contemporani.

El Punt Avui. La consultora tecnològica barcelonina Pasiona –partner de Microsoft– ha desenvolupat la primera aplicació de banca mòbil amb reconeixement facial biomètric a Europa. Creada per a la banca d’arquitectes i enginyers Arquia, l’aplicació aconsegueix que en només 38 mil·lèsimes de segon els usuaris de l’entitat puguin accedir als seus comptes bancaris amb una seguretat extrema. 

T-Systems ofrece sus servicios Open Telekom Cloud a la Agencia Espacial Europea (ESA)

La filial de Deutsche Telekom ofrece servicios gratuitos de cloud computing para empresas emergentes de la industria espacial

Fruit de la vocació de respectar i preservar el medi ambient, el Twentytú Hi-tech Hostel ha obtingut recentment el Distintiu de garantia de qualitat ambiental corresponent a la categoria de serveis atorgat per la Generalitat de Catalunya.