UPF Art Track neix en el marc del 25è. aniversari de la Universitat Pompeu Fabra, com una manera original de vincular universitat, art i cultura, obrint als veïns i ciutadans el seu patrimoni artístic i arquitectònic. 

UPF

Adevinta té com a propòsit realitzar un canvi positiu en el món, ajudant a les persones a trobar el que necessiten i donant a les coses una nova oportunitat. 


CINC ha participat un any més a la WorkSpacesDay Conference, un cicle de conferències organitzat per ProworkSpaces. No et perdis el resum d'aquestes jornades amb les claus sobre la situació present i futura dels coworking.


El Patronat de la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) s’ha reunit per votar la candidatura de Joan Ramon Barrera com a nou President del CTecno. Aquest ha estat l’únic punt del dia i s’ha aprovat per unanimitat.


El passat divendres 27 de setembre, es va presentar al CaixaForum de Barcelona la campanya i plataforma web PrevenSI, un nou recurs de prevenció de la violència sexual infantil. Les tres entitats impulsores, INTRESS, l’Institut de Psicologia Forense i la Fundació IRES, han posat de manifest la valentia d’aquest projecte i com d’enriquidor ha estat el procés de treballar en aliança, sumant esforços i recursos.