Aquest mes de setembre hem realitzat l'entrevista a Judit Mascó, Presidenta de la Fundació Ared.


Formes part de l'associació 22@NETWORK BCN? Pots gaudir de manera gratuïta de la nova exposició d'Ideal, "BARCELONA MEMÒRIA FOTOGRÁFICA", de l'1 al 4 d'octubre.


¿Estás buscando perfiles digitales para incorporar a tu organización? El contexto actual está llevando a muchas compañías a promover la búsqueda de nuevos perfiles con el objetivo de agilizar sus procesos de digitalización  e impulsar nuevos proyectos.


Últimes places per als màsters i postgraus que s'inicien a partir d’octubre a la UPC School. Consulta aquí l’oferta de programes sobre diferents especialitats en TIC, enginyeria, management i arquitectura. Et formaràs amb els millors experts i professionals de cada sector i obtindràs una titulació Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).


Presentem l'activitat extraescolar 'Periodisme i Escriptura Creativa' en la que ensenyarem a escriure, explicar històries i investigar i conèixer el nostre entorn. Amb un format híbrid de sortides pel barri a la recerca de notícies, i sessions de treball a la nostra redacció a Zig Zag Club.SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?