L’Industry Startup Forum obre convocatòria perquè els emprenedors presentin els seus projectes tecnològics amb impacte en les fàbriques del futur. Les startups seleccionades podran donar-se a conèixer davant de les empreses,inversors i professionals líders del sector.


En l'era digital, les organitzacions culturals disposen de grans volums de dades al seu abast amb un gran potencial per al desenvolupament de les seves comunitats i la seva sostenibilitat.


AENOR presenta sus programas de formación de Técnico de Compliance y Especialista en Compliance, que le permitirán obtener la formación necesaria para asumir responsabilidades en la función de Compliance, así como en el diseño y gestión de modelos de prevención de comportamientos delictivos, y participar activamente en una cultura de cumplimento dentro de la empresa.


ACTIOGLOBAL som un equip especialitzat en transformar organitzacions i ajudar-les a liderar el futur a través de nous models de negoci i noves formes de treball híbrides, que integren en cada moment, les millors pràctiques per aconseguir agilitat, digitalització, transformació tecnològica i Alt Rendiment.


Ja està disponible la nova convocatòria de cursos oficials  subvencionats TIC i Microsoft Office 2016 de la iniciativa del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya. Consulta tota la informació i fes la teva preinscripció per a poder realitzar la prova de selecció i accedir a una de les places disponibles!