Des de l'Horta de l'Eixample ens preocupem per cuidar la teva salut i oferir-te les millors fruites i verdures. Tots els nostres productes son eco, bio i de pagesos de proximitat. D'aquesta manera pots gaudir de productes saludables i deliciosos cultivats a la nostra terra. De l'hort a la taula! 


Aquest 2021, en Preventfy volem continuar protegint-te de la pandèmia en aquesta situació d'incertesa, per la qual cosa mantenim els nostres serveis de concessió de màscares FFP2 als associats del 22@Network BCN, però millorant encara més els nostres preus.


L’empresa encarregada de la gestió i el manteniment del nou CPD serà T-Systems, que ha estat l’empresa adjudicatària de l’contracte de subministrament d’infraestructures TIC i serveis professionals associats al nou centre de dades.


Ja pots veure les 2 jornades de Barcelona Digital Talent Day, que va realitzar durant mes de desembre, en les quals va abordar els desafiaments que té per davant el Talent Digital.No te pierdas las novedades de nuestra oferta de cursos dentro del proyecto de formación y certificación oficial TIC subvencionada promovido por el Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE) en el que PUE participa activamente. 


SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modify cookies