El nord del districte tecnològic 22@ tindrà edificis més alts del que es va preveure fa 20 anys, a fi d’encabir-hi més metres quadrats per a habitatge i oficines.

22@

La ciutat i la seva gent necessiten que l’aliança entre empreses privades i administracions sigui més forta.
Isabel Sabadí, directora del 22@Network, va participar al esdeveniment Super Minds celebrat el 3 de juliol. Aquest esdeveniment, organitzat per Valkiria IFF, va agrupar a més de 600 assistents virtuals.


Enric Urreta, director de CINC (Centre Internacional de Negocis de Catalunya) i vicepresident de l’anterior equip de 22@NETWORK BCN, és nomenat nou President del 22@NETWORK BCN, acompanyat en la nova junta directiva de representants empresarials d’importants firmes com Cuatrecasas, Altran, UPF, Telefónica, Centre Tecnològic Leitat, Bosch i T-Systems.


El teólogo inglés y también matemático -perfil cautivador- William George Ward tiene una cita que bien puede describir nuestras reacciones al intuir la grave crisis económica que tendremos que afrontar en los próximos meses. Dice así: “El pesimista se queja del viento; el optimista espera que cambie; el realista ajusta la velas”.


SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?