Aquest webinar, dins el cicle "Districtes Innovadors: Nova indústria, coneixement i desenvolupament econòmic", va aprofundir en el concepte de districte innovador com agent articulador de la innovació per impulsar el desenvolupament d'una ciutat més ecològica, més digital, més inclusiva i més resilient.


El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) y 22@Network BCN acaban de firmar un convenio de colaboración para la próxima edición de la Barcelona New Economy Week (BNEW), que tendrá lugar del 5 al 8 de octubre, por el cual la asociación del distrito empresarial de Barcelona se suma como partner a la nueva edición del evento. Con este convenio, 22@Network BCN se incorpora a esta gran cita orientada a impulsar la reactivación de la economía.


22@NETWORK BCN ha participat en la segona tanda de visites Explora a entitats i empreses organitzades per l'Ajuntament de Barcelona.


El 71% de las empresas españolas prevé poner en marcha iniciativas de Responsabilidad Social Corporativa (RSC) este año, según la Guía HAYS 2021. De todas ellas, un 43% ya lo hizo el pasado ejercicio 2020, pero de cara a este curso se sumará el 28% que tiene previsto implementar políticas de RSC.

RSC

El passat 25 de març, vam celebrar un 22@BREAKFAST centrat en l'emprenedoria dins del sector de la tecnologia, concretament vam parlar del futur de la impressió 3D, organitzat per 22@NETWORK BCN de la mà de Leitat, HP i 3D Factory Incubator (un projecte de Leitat i Consorci de la Zona Franca).


SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies