L'Associació 22@Network BCN, a través de la seva Comissió de Talent, va participar el dia 21 de setembre al Biz 2020, co-organitzat per Fira de Barcelona i Barcelona Activa, REACTIVEM ELS NEGOCIS.


El congreso crece y se transforma en un gran evento audiovisual online con dos días de contenido y más de 100 ponentes de prestigio internacional.


T’agradaria formar-te en digital? Llancem una convocatòria de més de 800 beques per a impulsar la formació en algunes de les professions amb major demanda.

bdt

AI & Big Data Congress és el congrés de referència sobre Intel·ligència Artificial i l’explotació de grans volums de dades i el punt de trobada entre professionals, proveïdors i empreses que vulguin desenvolupar o estiguin realitzant projectes en l’àmbit AI & Data Analytics.

Aquest any se celebrarà els dies 14 i 15 d’octubre a Barcelona, i també el podràs gaudir pel nostre Streaming en directe.


Els Premis Talent Cambra 2020 és una iniciativa per fomentar la creativitat i oferir oportunitats i visibilitat als nous talents a Catalunya, des de la participació i amb el suport d'institucions, entitats, empreses i particulars.


SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?