Nou cicle d’actes informals orientats a startups i emprenedors del territori.

El primer 22@Afterwork ha coincidit amb la inauguració de Bcombinator, el nou coworking membre de l’Associació 22@Network bcn.


“5GBarcelona: impulsant els nous serveis de la Internet del futur”

Carlos Grau,  CEOde Mobile World Capital Barcelona: “El 5G és una disrupció que obre noves oportunitats per a Barcelona i pel districte 22@”


Metropoli Abierta: El 22@ és un lloc de Barcelona on les empreses més innovadores conviuen amb universitats, centres de recerca, de formació, de transferència de tecnologia, etc. Creat l'any 2000, des de llavors s'ha consolidat com un nou model econòmic basat en el desenvolupament de cinc clústers sectorials: Media, TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació), Energia, Disseny i Tecnologies Mèdiques. També s'executen projectes estratègics que faciliten el creixement de les empreses, la creativitat, el networking, l'atracció i retenció de talent i l'accés a la innovació i la tecnologia.


“L’Associació està treballant en generar un ecosistema que permeti crear ponts amb els agents dinamitzadors del districte” ha assegurat Xavier Monzó, President de 22@Network bcn.

 “S’està consolidant el districte com a motor econòmic tecnològic amb 93.000 treballadors, segons el darrer cens de 2015, que s’incrementarà en 25.000 treballadors els propers anys” ha explicat Antoni Oliva, Director Executiu. 


L'Associació  22@Network bcn, amb la col·laboració de  l'Ajuntament de Barcelona, organitza el dijous 5 d’abril a partir  de les 13:30h. a l'Hotel Novotel Barcelona City el divuitè dinar-col·loqui del cicle de conferències Àgora 22@Network bcn,. Sota el títol “5GBarcelona: impulsant els  nous serveis de la Internet del futur” tindrà com a ponent a Carlos Grau, CEO de Mobile  World Capital Barcelona.

Inscripcions