Javier Fernández Martín, arquitecte de seguretat cibernètica a Telefónica, ha explicat “L'impacte de la ciberseguretat en els entorns de negoci” i ha destacat que “és imprescindible treballar en la prevenció ja que normalment només es reacciona quan el dany ja està fet”.

Boris Delgado, Gerent de TIC a AENOR, ha explicat els “Estàndards internacionals i la seva certificació en ciberseguretat”.

Aprofitant las seva participació en el Innovation Sandbox Program de Valkiria, des del 22@Network bcn hem pogut parlar amb Jay Rao, professor d'Estratègia i Innovació de Babson College, que ens ha explicat alguna de les idees clau respecte als ecosistemes d'innovació. 

Xavier Monzó, President de 22@Network bcn, ha participat al programa Terrícoles de Betevé.  

Ha estat entrevistat per Sergi Vicente, periodista i Director de Betevé.


L’Associació d’Empreses i Institucions 22@Network bcn, formada per més de cent empreses i institucions, ha participat en la KIMconference 2018 “Aliances d’innovació: una nova ruta al mercat”, en la que s’ha debatut sobre els diferents models de xarxes col·laboratives que existeixen en innovació. 

La Conferencia ha estat inaugurada per Antoni Paz, Executive Director a KIM; Sara Díaz, Directora de Formació i Innovació a Barcelona Activa; i Xavier Monzó, President de 22@Network bcn, qui ha destacat “el valor de la transferència de coneixement, la innovació y la tasca de KIM, Knowledge Innovation Market, durant els últims 10 anys”.

Antoni Oliva, Director Executiu del 22@network, ha presentat la iniciativa Urban Lab22@ i els seus "tres vectors de treball: innovació, creixement empresarial i col·laboració". 

En el vídeo "District 22@" de Barcelona Activa s'explica la història i l'evolució del 22@, des que era un barri industrial en els seus inicis, i fins ara, que s'ha convertit en el districte de la innovació de Barcelona.