El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró, acompanyat per la directora general de Modernització i Innovació, Ester Manzano i pel Director Estratègic de Smart Catalonia, Dani Marco, han visitat el districte de la innovació 22@. 


La Vanguardia s'ha fet ressò de les noves incorporacions de l'associació: 12 empreses s'han unit recentment a 22@Network, que són Amazon, Schneider Electric España, Casa Àsia, Cisco, Schibsted España, PMMT Arquitectura, Teledirect Group, Cooking English, Suara Cooperativa, Falaise, Lateral View y Fundació Formació i Treball.


La Universitat Pompeu Fabra compleix 10 anys al 22@ i ho hem celebrat organitzant el 22@Breakfast del 31 de gener al Campus Poblenou per parlar d'aquesta dècada de transformació al districte. 


22@Network i Sharify s'alien per difondre totes les activitats del districte des de la Comunitat 22@ de l'app Sharify. L'objectiu és traslladar la comunitat que formen les empreses i entitats del 22@ al format app, afegint allà tot el que passa al districte.


Del total d'estudiants universitaris a Espanya, un 54% són dones. D'aquestes, un 24% escull alguna enginyeria. I d'aquestes, només el 12% s'especialitza en alguna enginyeria tecnològica. Què és el que passa, doncs, amb les dones i el sector de la tecnologia? Al passat Dones en Valor vam parlar d'això i molt més amb dues professionals de les TIC.