Aquest mes de maig es renoven els 60 seients de la Cambra de Comerç de Barcelona, organisme que viu un procés electoral decisiu i disputat. Per això, en l’Àgora del mes d’abril hem reunit en una taula rodona les cinc candidatures a presidir la Cambra, per discutir sobre innovació i desenvolupament empresarial.


Aquest divendres hem fet una visita per la zona Nord del districte amb la Tinent d'Alcalde d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona. La passeja da ens ha permès un repàs en allò que ha funcionat i els aspectes a millorar de la transformació. Queda feina per fer però el model segueix sent de col·laboració público-privada.


Al 22@Breakfast del mes de març, celebrat a l'IAAC, hem pogut descobrir dos projectes d'economia circular al districte i a Barcelona: El Fab Lab City i el Scrap Store 22@


En l'última reunió del Consell Assessor de l'associació 22@network bcn, celebrada aquesta mateixa setmana en el SB Glow, s'ha analitzat la marxa del districte i l’estratègia de l’associació per seguir liderant la dinamització del districte d’innovació de la ciutat.


La companyia de software nord-americana d'origen austríac, Dyntrace, ha inaugurat el seu laboratori de programació informàtica a la Torre Glòries, al 22@. La inauguració ha comptat amb la intervenció d'Enric Urreta, vicepresident de 22@Network, que els ha donat la benvinguda a Barcelona i a la comunitat 22@, ja que també s'han estrenat com a empresa associada a 22@Network.