L'Associació d'Empreses i Institucions 22@Network bcn, compromesa amb el seu rol vertebrador i dinamitzador del districte de la innovació 22@ i formada per més de 120 empreses i institucions, ha participat en el Workshop Internacional sobre grans projectes urbans, organitzat per la Universitat ETH Zurich i el Future Cities Laboratory de Singapur al districte 22@.

Aquesta ja és la cinquena missió internacional que rep aquest any, igualant ja el nombre de missions rebudes en tot l’any 2016.

L’Associació 22@Network bcn treballa conjuntament amb l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa per tal d’atraure oportunitats al 22@.

22@Network, la xarxa d'empreses deldistricte, destinarà un mínim de tres membres de la seva junta directiva aparticipar en els treballs.

Xavier Monzó: "Considerem l’elaboració del Pla Estratègic pel districte 22@ una iniciativa clau que ens ajudarà a consensuar i impulsar el full de ruta del 22@ 2.0."

Amazon ha anunciado que abrirá un nuevo centro de investigación y desarrollo en Barcelona durante la primera mitad de 2018. Con el tiempo, Amazon tiene previsto contratar a más de 100 científicos e ingenieros de software para estas instalaciones.

El Projecte Click és un servei socio educatiu de la Fundació Ires adreçat a joves que necessiten un acompanyament temporal per tal d'identificar el seu millor recorregut formatiu, laboral i personal. L’Associació 22@network hi col·labora oferint als joves als joves visites i formacions, en especial vinculades als àmbits de la comunicació i les noves tecnologies.