Nou cens de l’Associació aprovat per la Junta Directiva

L’Associació d’Empreses i Institucions 22@Network bcn, formada per més de cent empreses i institucions, ha incorporat onze nous associats en el darrer cens aprovat per la seva Junta Directiva: Cuatrecasas, Banco Santander, la Fundació b_TEC, Tekman Books, CT Solutions Group, Fhios Consultoria Tecnològica, Barcelonesa de Inmuebles, Finiba, Emesa Corporación Empresarial, Urban Input i Ironhack School.

L'Associació 22@Network bcn, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona, ha organitzat a l'Hotel Meliá Sky Barcelona el quinzè dinar-col·loqui del cicle de conferències Àgora 22@Network bcn, que té com a objectiu apropar les últimes innovacions tecnològiques al lideratge social i empresarial de la ciutat.

Aquest dinar-col·loqui ha comptat amb la ponència “Machine Learning: predir allò que vols”, a càrrec de Ricardo Baeza-Yates, CTO de NTENT, companyia de tecnologia de cerca semàntica de Califòrnia.

Según el teniente de alcalde, la remodelación de las Glòries no solo pasa por “solucionar lo de los túneles”, sino por decidir “cuál es el significado que tiene para la ciudad”. Collboni lamenta que hasta ahora, a pesar de la “densidad” de equipamientos, industrias e iniciativas culturales en la zona, “cada uno haya ido a la suya”. Para revertir esta situación ya se han celebrado un par de reuniones que han implicado desde el 22@ Network hasta entidades como La Farinera y centros como el Disseny Hub, el Auditori y el Teatre Nacional.

Noticia y fotografía: El Periódico

L'acte ha estat presidit pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont, qui ha estat acompanyat del conseller Jordi Baiget.

Puigdemont ha assegurat que "Catalunya és un referent mundial en política de clústers", s'ha compromès a seguir mantenint aquesta política i ha reclamat "audàcia i coratge" per donar-hi resposta i adaptar-se als canvis.

La zona madrileña de Méndez Álvaro y la barcelonesa de Glòries en el distrito 22@ están entre los cinco barrios más rentables de Europa para el inversor de oficinas.