Subscriu-te a la newsletter


LA COMISSIÓ D'EMPRENEDORIA DEL 22@NETWORK BARCELONA ES REUNEIX A LES OFICINES DE SEIDOR

Catherine Antheunissens,

El passat dimarts 23 de gener la comissió d’Emprenedoria de 22@Network Barcelona, presidida per Xavier Simó, es va reunir  a les oficines de SEIDOR per celebrar la primera reunió de l’any 2024.

Hi van acudir diversos actors de l’ecosistema d’emprenedoria del districte: acceleradores, universitats, corporacions, coworkings…

L’objectiu de la reunió era planificar l’any i avançar amb els projectes més grans com el Match & Play, una iniciativa inspirada en la filosofia de l’ecosistema del Plug and Play de Sillicon Valley, l’objectiu del programa és generar un ecosistema d’innovació dins del  22@Network Barcelona per tal que les empreses consolidades i innovadores, anomenades corporacions, connectin amb les empreses tecnològiques de nova creació, és a dir, start-ups, i ambdues generin noves solucions: nous productes i/o noves aliances que les beneficiï mútuament.

Des de l’Associació  22@Network Barcelona desitgem generar noves connexions (matchings) que permetin concretar la innovació i, per tant, “jugar” (play) conjuntament, sempre i quan ambdues parts tinguin interès en participar i capacitat per fer front al que això representa.

Les Comissions de treball de l’Associació són grups d’empreses sòcies que treballen per millorar el districte i crear sinergies entre elles per tal de potenciar la innovació i el talent en totes les verticals del 22@. Si vols formar part de la comissió d'emprenedoria de l'associació, posa't en contacte amb projectes@22network.net. 

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies