Subscriu-te a la newsletter


AJUTS RECERCAIXA PER A PROJECTES DE LA UPF

Secretaria Comunicació,

  • Que corresponen a les propostes liderades pels investigadors Xavier Serra, Leo Wanner, Pilar Prieto i Christos Zografos i que estan entre les vint seleccionades, d’un total de 283 candidatures presentades per a la vuitena convocatòria dels ajuts.
  • Projectes que tenen com a fil conductor el benestar social i que van des de la cultura musical a l’apoderament ciutadà; de les tecnologies semàntiques a la millora de les habilitats orals dels joves.

La Fundació Bancària ”la Caixa” i l’Associació Catalana d’Universitats Públiques van lliurar ahir, 21 de febrer, els 20 nous ajuts de la convocatòria del 2017 del programa RecerCaixa per dur a terme projectes d’excel·lència en l’àmbit de les ciències socials i de la salut, als quals s’ha destinat un total d’1,6 milions d’euros. El lliurament dels ajuts va estar conduit per Josep  Joan Moreso, director del Programa RecerCaixa i rector de la UPF (2005-2013).

A la vuitena edició de la convocatòria, s’hi han presentat un total de 283  projectes, dels quals vint han estat els seleccionats, liderats per investigadors de divuit centres de recerca i universitats de Catalunya. D’aquests quatre projectes de recerca de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) han estat seleccionats i corresponen a les propostes de Xavier Serra (MTG, DTIC); Leo Wanner (TALN, ICREA-DTIC); Pilar Prieto (GrEP, ICREA-DTCL) i Christos Zografos  (DCPS).

Més informació.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies