L'EVOLUCIÓ DE LA UPF AL 22@

per Secretaria Tècnica,

La Universitat Pompeu Fabra compleix 10 anys al 22@ i ho hem celebrat organitzant el 22@Breakfast del 31 de gener al Campus Poblenou per parlar d'aquesta dècada de transformació al districte. 

Anna Belchi, directora del Campus Poblenou de la UPF, i Xavier Monzó, president de 22@Network, han estat els encarregats de donar la benvinguda a l'acte i fer la introducció dels dos ponents: Pere Fons, exgerent de la UPF i exgerent del 22@Barcelona, i Jordi Balló, degà de la Facultat de Comunicació.

Pere Fons ha presentat "10 anys del Campus Poblenou al 22@", on ha explicat la connexió que va haver entre la universitat i el 22@ des del primer moment en què el nou campus va aterrar al districte: "Es compartia la proposta de model de ciutat compacta i es van crear instruments potents per fer possible la transformació i l'evolució". 

A continuació, Jordi Balló ha presentat el nou projecte de l'Edifici Tallers, que es vol remodelar per tal d'adaptar-lo a les noves situacions. La intenció és que la nova Àrea Tallers es converteixi en un espai de cotreball i transferència de coneixement entre alumnes i exalumnes de la universitat, on també hi hagi espais de projecció i exposició, així com d'autoservei o de pluja d'idees. 

Finalment, s'ha agraït públicament a les empreses que van participar a la campanya de Nadal impulsada per la Comissió de RSC de l'associació, El Districte de les Joguines. Els donatius han estat destinats a jocs educatius pels nens i nenes en situació de vulnerabilitat del districte. 


Ponència de Pere Fons

Ponència de Jordi Balló

Àlbum de fotos

Informació sobre 22@Breakfast

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?