Subscriu-te a la newsletter


22@NETWORK BARCELONA PARTICIPA UN ANY MÉS AL #BNEW

Catherine Antheunissens,

El passat 4 d'octubre 22@Network Barcelona va organitzar una Taula Rodona dins el vertical de Proptech de l'edició 2023 del BNEW.  La sessió anomenada "Col·laboració de les Corporacions, Start-ups i Promotors per a Innovar i millorar la qualitat de Vida de les Ciutats" va estar formada pels nostres socis experts en la temàtica: Ivan Vanqué, CEO de Forcadell, Isabel Castellanos, CFO d’Adeyaka, Jordi Cid, COO de Housfy i moderada per Isabel Enríquez, Associate de Hines.

Va ser un debat molt inspirador sobre com les empreses del sector proptech contribueixen a la millora de qualitat de vida gràcies a la transformació de les ciutats, la importància de la sostenibilitat i innovació i les noves tendències tecnològiques del sector.

Van ser moltes les reflexions dels nostres socis experts, Isabel Castellanos es va centrar en l'àmbit de l'oficina i la sostenibilitat dins aquesta, va apuntar que "És important que la nostra tecnologia estigui focalitzada en la persona i el treballador, per això sempre pensem en oficines sostenibles, cooperatives i còmodes on posem la persona en el centre, això també és sostenibilitat". 

Per altra banda, Ivan Vanqué, es va centrar amb com evolucionaran les smart cities i quines implicacions tindran " La sostenibilitat és dels temes més importants per a una smart city, hem intentat treballar-ho molt amb les nostres comunitats de veïns i oficines. És un tema de canvi de mentalitat i de costos elevats, però has d'apostar per això". Jordi Cid, va apuntar com les empreses han d'ajudar a fer la vida més fàcil a la ciutadania "El sector immobiliari estava molt fragmentat i amb ineficiències. Per això digitalitzem tot el procés de compra venda, després una plataforma integral d'habitatge, hipoteques i lloguer. Amb això millorem l'eficiència a nivell de temps i costos”. 

Amb totes aquestes aportacions dels nostres socis, vam concloure la sessió d'enguany del BNEW. 

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies