Subscriu-te a la newsletter


22@NETWORK BARCELONA ES REUNEIX AMB ACCIÓ PER CONFIGURAR

Catherine Antheunissens,

22@Network Barcelona es reuneix amb Acció per treballar conjuntament l'atracció d'empreses al 22@

El passat divendres el president de l'associació 22@Network Barcelona, Enric Urreta i la directora Executiva, Isabel Sabadí, es van reunir amb Joan Romero, director executiu d'Acció per revisar conjuntament el pla d'acció i retenció d'empreses al districte 22@ per a aquest any 2024.

Van revisar conjuntament les recents instal·lacions al districte com Seat Code, membre ja de l'associació, que per la seva especialització, innovació i necessitat de talent, l'ecosistema del 22@ els és molt favorable.

Es van revisar els sectors estratègics per a l'atracció de noves empreses com el sector de la salut, alimentari especialitzat (Foodtech), microprocessadors, audiovisual, videojocs, sostenibilitat, que encaixen perfectament amb les empreses i start-ups establertes al districte i pioneres en innovació.

Joan Romero va remarcar sobretot la intenció d'atraure centres d'excel·lència mundials com l'exemple de centre de xips de CISCO.

Enric Urreta va emfatitzar en el desig de treballar conjuntament en aquest procés i Isabel Sabadí va oferir la possibilitat que l'associació acompanyi i presenti als interessats les empreses de l'ecosistema 22@.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies