QUART DINAR: SECTOR SOCIAL

Hotel Novotel Barcelona City

Aquest esdeveniment ha vençut

Celebra el Dia de la Dona Treballadora amb nosaltres en l'últim dinar de Dones en Valor! Tindrà lloc el dijous 7 de març a l'Hotel Novotel Barcelona City i tindrà com a protagonistes dues professionals del sector social.

Emília Caralt és la directora de la fundació Migranodearena, una plataforma de crowdfunding solidari que té com a objectiu recaptar fons a favor de les ONG. Apropa la solidaritat als ciutadans facilitant una nova forma d'aportar el seu granet de sorra a favor d'una causa social.

Àngels Cobo és la directora general de Suara Cooperativa, una cooperativa de professionals compromesos amb el sector de l’atenció a les persones, que dona resposta a necessitats socials, d'educació i formació, de benestar personal i d'ocupació i treball. El Cicle DONES EN VALOR consisteix en quatre dinars col·loqui centrats en continguts professionals i amb protagonistes femenines per tal de visibilitzar el gran nombre de dones en càrrecs directius, intermitjos i tècnics especialitzats a empreses i institucions del districte, però també donar una oportunitat a les protagonistes a explicar les dificultats trobades i les característiques del seu sostre de vidre personal.


The event has expired

Data i hora


Afegir al calendari 2019-03-0713:30 2019-03-0715:30 Europe/Madrid QUART DINAR: SECTOR SOCIAL Barcelona

Lloc

Hotel Novotel Barcelona City , Avinguda Diagonal, 201

Assistents

20 persones assistiran a l’esdeveniment

Etiquetes

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte