Subscriu-te a la newsletter


15 juny 2017

MACHINE LEARNING: PREDIR ALLÒ QUE VOLS

MACHINE LEARNING: PREDIR ALLÒ QUE VOLS

Al darrer àgora abans de l'estiu ens endinsarem en les màquines que aprenen (ML). Poden aquestes anticipar i predir allò que volem fer? De quina manera? Arriba la última tendència tecnològica a les empreses, la innovació més puntera. És per això que el 'Machine Learning' suposa una revolució i un repte en el sector. 

D'aquesta evolució i del present d'aquesta carrera, que a través de la cerca semàntica (SS) facilitarà a les màquines la predicció dels nostres moviments, tractarà la ponència de la 15a edició del dinar-col·loqui Àgora 22@Network Bcn, que es celebrarà a l'Hotel Meliá Sky Barcelona el proper 15 de Juny. Serà presentat per Ricardo Baeza-Yates, CTO de NTENT, companyia  de tecnologia de cerca semàntica de Califòrnia.

Ricardo Baeza-Yates és CTO de NTENT, una companyia de tecnologia de cerca semàntica situada a Carlsbad, Califòrnia, des de juny de 2016. Abans va ser Vicepresident de Recerca de Yahoo Labs, primer a Barcelona i després a Sunnyvale, Califòrnia. També va supervisar Yahoo Labs Haifa i va estar a càrrec de Yahoo Labs Londres. Va ser director del Centre de Recerca de la Web en el Departament de Ciències de la Computació de l'Escola d'Enginyeria de la Universitat de Xile; i catedràtic ICREA i fundador del Grup de Recerca de la Web en el Departament de Tecnologies de la  Informació i les Comunicacions de la Universitat Pompeu Fabra a Barcelona. Manté vincles amb ambdues universitats com a professor a jornada parcial.

PREU DEL DINAR: 

  • Els socis de 22@Network bcn disposen d'una invitació gratuïta per associat. I les següents reserves al preu especial de 20€ per assistent.
  • Preu no socis: 30€ 

Inscriu-te i et farem arribar la factura  i el mitjà de pagament

PROGRAMA

13.30h.   Recepció  - Networking (copa de cava)

14.00h.   Benvinguda i presentació a càrrec de Xavier Monzó, president de 22@Network

14.05h.   Machine Learning: predir allò que vols, a càrrec de Ricardo Baeza-Yates, CTO de NTENT, companyia  de tecnologia de cerca semàntica de Califòrnia.

14.25h.   Finger lunch/Networking

15.30h.   Col·loqui, moderat per en Sergi Vicente, Director de Betevé

15.20h.   Networking Cafè

15.30h.   Fi de l'acte

Informació

Data


dj., 15 juny 2017 13:30 - 15:30


Lloc:


Hotel Meliá Sky


Afegir al calendari 2017-06-1513:30 2017-06-1515:30 Europe/Madrid MACHINE LEARNING: PREDIR ALLÒ QUE VOLS Hotel Meliá Sky
Aquest esdeveniment ha vençut
Modificar cookies