SEGON DINAR: PERIODISME

Hotel The Gates Diagonal Barcelona

Aquest esdeveniment ha vençut

ATENCIÓ: NOVA DATA! El nou dinar col·loqui del Cicle DONES EN VALOR se celebrarà finalment el proper 22 de novembre. Estarà dedicat al periodisme a partir de les ponències i diàleg de dues periodistes, Gemma Nierga i Aitana Montaner. 

Gemma Nierga és una periodista de llarga trajectòria professional al món dels mitjans de comunicació. Després de més de 20 anys dedicats a la ràdio, sent presentadora de diversos programes de la Cadena SER, actualment presenta el programa de televisió de TV3, "Els meus pares"

La periodista i escriptora Aitana Montaner ha treballat durant la seva carrera professional a diversos mitjans audiovisuals, entre els quals es troben Betevé, Telecinco, La Sexta o RAC1. Des del 2016, dirigeix Lavinia Magenta, l’àrea de continguts editorials i audiovisuals d’actualitat del Grup Lavinia. És autora del blog aitanamontaner.com i del poemari 'Hivern' (2017).
El Cicle DONES EN VALOR consisteix en quatre dinars col·loqui centrats en continguts professionals i amb protagonistes femenines per tal de visibilitzar el gran nombre de dones en càrrecs directius, intermitjos i tècnics especialitzats a empreses i institucions del districte, però també donar una oportunitat a les protagonistes a explicar les dificultats trobades i les característiques del seu sostre de vidre personal.L'esdeveniment ha expirat

Data i hora


Afegir al calendari 2018-11-2213:30 2018-11-2214:30 Europe/Madrid SEGON DINAR: PERIODISME Barcelona Sílvia Castellanos scastellanos@22network.net

Lloc

Hotel The Gates Diagonal Barcelona , Avinguda Diagonal, 205

Persona de contacte

Sílvia Castellanos

Assistents

32 persones assistiran a l’esdeveniment

Etiquetes

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?